Sněhové zpravodajství Alta Badia - SNOW.CZ - sníh Alta Badia

Alta Badia | sníh, stav sněhu

Sněhové a lyžařské podmínky ve středisku Alta Badia - výška sněhu a otevřené lanovky, vleky a sjezdovky

Začátek sezóny: 01.12.2016
Konec sezóny: 02.04.2017

Aktuální sněhové zpravodajství Alta Badia

Otevřené lanovky a vleky

98%2%

Otevřené sjezdovky

88%12%

Alta Badia - sníh:

Výška sněhu údolí / vrchol Nový sníh Kvalita sněhu Poslední sněžení
10 / 20 cm 0 cm nový sníh 13.01.2017

Alta Badia - otevřené vleky a sjezdovky:

Otevřené lanovky a vleky Otevřené sjezdovky Sjezd do údolí Noční lyžování
52 z 53 115 z 130 km otevřen není k dispozici

Aktuální informace v němčině: Sellaronda und Gebirgsjägertour offen

Alta Badia - běžky a freestyle:

Upravené běžecké tratě:
3 km
Snowpark:
v provozu
U-rampa:
není k dispozici

Alta Badia - kontakty:

Telefon:
+39 / 0471 / 836176
Alta Badia – oficiální sněhové zpravodajství

Historie výšky sněhu - Alta Badia

Sezóna:

Alta Badia - poslední aktualizace stavu sněhu: 20.01.2017 06:24
Zdroj dat: www.skiresort.de

Články

19.01.2017

Aktuálně: prašanové sjezdovky a mrazivé slunce

V Česku bude o víkendu převážně mrazivé slunečno – ...
19.01.2017

Objevte nové technologie v lyžařských brýlích Scott

Počasí a světelné podmínky nelze ovlivnit ani uprav...
19.01.2017

Razula: nejlepší lyžování za poslední léta

Půl metru sněhu, azurová obloha a teploty jen těsně...
18.01.2017

Lyžování v Rakousku

Tradiční alpská země se spoustou vynikajících závod...
17.01.2017

Skipsychoporadna (43): Proč jezdí na hory tolik dementů?

Proč jezdí na hory tolik dementů? Prokop Ty...
17.01.2017

Zell am See Kaprun: mnoho trumfů

Oblíbená lyžařská oblast Zell am See Kaprun přichys...

Lyžařské zájezdy

Hotel Ancora
Orientační cena za noc vč. polopenze 3 169 Kč/os.
Hotel Hauserwirt

Hotel Hauserwirt

Rakousko Rakousko - Münster
polopenze vlastní doprava skipas v ceně
Od 11 534 Kč
Orientační cena za noc vč. polopenze a skipasu 2 796 Kč/os.
Les Balcons De Val Thorens
Orientační cena za noc vč. dopravy 2 630 Kč/os.