Zugspitze: [Středisko]

#1  29.10.2009 08:30:02

Zugspitze je nejvyšší a nejproslulejší lyžařské místo kolem Ga-Pa. Na vrcholu se sbíhají hned tři kabinové lanovky – jedna od Eissee, jezera u obce Grainau asi čtyři kilometry od Ga-Pa, druhá z Rakouska a třetí vede z vrcholu dolů na lyžařské plató. Na vrcholu je vedle nich komplex budov s obchůdky, muzeem, restaurací a vyhlídkou na Grossglockner či Piz Bernina, ale za jasného počasí i na Mnichov.

Odkaz na středisko

#2  02.11.2009 18:24:25

valerius

Ahoj, Shanim info o Zugspitze. No, nejen o Zugspitze. Vzal bych ze siroka, vo co mi vlastne jde. A to je potrenovat na skvele piste. Jsem zavodnik, rad ladim obrakovej oblouk na volno a tak shnaim fleka, kde co nellepe(a pokud mozno levne) pojezdit. Nepotrebuju(a ani nechci) zadnej krpal, staci mi jedna jedina fajnova sjezdovka. Sklon aby byl alespon jako „hriste“ ve svatem petru(tam ladim rad), coz je pomerne mirne.

Doposud jsem jezdil na hintertux(pripadne kaunertal. Teda, naposled jsem byl predloni), ale dokazu si predstavit i lepsi praci rolbaru, nez tam(neni to nijak spatny, ale proste, poohlizim se jinde). Sem tam projdu informace na netu o ruznych strediscich, ale moc infa, ktere by pro me bylo relevatni, nenachazim.

No, a Zugspitze je dalsi ledovec z rady, je tam uz snehu asi dost, navic je jeste blize nez hintr. Cili, vi nekdo neco o Zugspitze?

Nicmene, beru tipy na jakekoliv stredisko. Dulezite kriterum je pista(rovna a tvrda jak prkno), pak cena a vzdalenost(saas-fee umi navrhnout kazdej, zejo). Nepohrdnu ani tipem na ubytko(v jakemkoliv relevantnim stredisku). A nepohrdnu jakoukoliv radou. Jinak, mohu si dovolit ten luxus(s jistou rezervou) a jet podle pocasi :)

Dik, Jirka Dolezel

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Hledat v diskuzi

SNOWtipy

Diskuzní fórum | aktuální příspěvky

Šárka Záhrobská 13.05.2012 22:48:01 od PetrAT

Brouseni hran v servisech - vase zkusenosti? 13.05.2012 14:59:15 od Orhor

Kitan jede! 09.05.2012 21:34:50 od PetrAT

Od příští sezóny (snad) už bude lyžování bezpečné! 08.05.2012 07:32:48 od orim

Veronika Zuzulová 08.05.2012 07:25:02 od orim

Nejnovější fotogalerie

SNOWfest 2012 31.03.2012

SNOWfest 2012

01.03.2012