Hochkar: [Středisko]

#1  29.10.2009 08:29:44

Hochkar boduje sněhovou jistotou – za špatných zim se tu lyžuje, za dobrých je tu i prvotřídní freeride a na jaře je v tomto ohledu jedničkou v celém alpském předhůří. Necelá dvacítka kilometrů sjezdovek a poměrně moderní lanovky z něj dělají ideální tip na víkend, hlavně pro Jihomoraváky.

Odkaz na středisko

#2  22.01.2012 15:40:41

DAVE71 muž

Přátelé, právě jsem se vrátil z Hochkaru http://www.hochkar.at/ Několik poznámek, pokud jedete autem nezapomeňte si vzít řetězy, může se Vám stát (jako mi), že Vás bez řetezů na horu ke sjezdovce nepustí. Ale, ani tak nezoufejte, vyveze Vás autobus. Jinak středisko stále stejné, jak co do cen tak vybavení. Tento rok je všude skutečně mnoho sněhu, takže mimo sjezdovku se dostanete bez problémů. Za 4 roky co tam jezdím se mění poměr těch na sjezdovce a mimo ni. Odhaduji, že takových 20–30% lyžařů už jezdí mimo sjezdovky. Tak před 4 lety tak max. 10%. Tedy už i v lese je „plno“. Mé nové lyže Scott Dozer se znova osvědčili a nenechali mna nikde se utopit. Sníh byl totiž měkký a již za 2 hodiny se tvořili i na sjezdovce boule. Což mi příznivci rozbitých tras nečinilo obtíže ba naopak. Jinak počasí nic moc, vítr, sněžení, vítr, slunce skoro nikde. Snad budu mít příště více štěstí

Zdraví

Dave71

Jedu kam až to jde!

#3  29.01.2012 10:40:41

DAVE71 muž

Jedu kam až to jde!

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Hledat v diskuzi

SNOWtipy

Diskuzní fórum | aktuální příspěvky

odřené holeně z přezkáčů Dnes 00:03:47 od jaspik

Retro - to všechno odnes´ čas Včera 23:31:27 od eva

Lungau: [Středisko] Včera 22:49:06 od eva

Mezinárodní mistrovství diskuze Snow v obřím slalomu Včera 22:43:45 od Martin47

nove damske lyze Včera 22:06:27 od Navvy