Elan Magfire 78 (08/09) - příspěvky uživatele administrator
(Petr, ) Ahoj, z citovaných lyží bych vybíral mezi Elan Magfire a Blizzard Magnum. Elan Speedwave 10 jedině nejnovější model (širší ve středu a přišla mi tužší než její předchůdce. Jinak osobně bych p…
(HonzA, ) „Možná to zní divně, ale pomolo mi to hodně.“ A to bude možná ta chyba, ale je to tvoje rozhodování a udělej to jak sám nejlíp umíš.Pro mně, netrénovaného se sedavým zaměstnán…
(xbikerider, Petik62@seznam.cz) Možná to zní divně, ale pomolo mi to hodně. Ještě by mě zajímalo, co podle tebe jsou pořádný obračky? Dík
(HonzA, ) Pořád nerozumím tomu, proč chceš aby za tebe několik lidí, o kterých vůbec nic nevíš a který jsi v životě na kopci neviděl, udělalo rozhodnutí, který musí být tvoje.Ale budiž, podobn…
(xbikerider, Petik62@seznam.cz) Mohli byste už přestat s touhle diskuzí a uzavřít to? Řeknu to takhle, mám určitej limit a nechci si kupovat lyže, který se mi nelíbí jak po vzhledové stránce, tak po t…
(HonzA, ) "It's the Indian, not an arrow"Máš úplnou pravdu, většina je v lyžaři a ne v lyžích…
(HonzA, ) To je tedy slovo do pranice a konečně jasný názor!Teď ale vážně. Je to pěkný nesmysl, jen tako výkřik do tmy, jako nekupujte modré, kupte radši žluté!Z čeho tohle doporučení vychází?…
(xbikerider, Petik62@seznam.cz) Já se ale díval na příspěvky neb témata, která jsou tu zaznamenána, bohužel jsem tady nenašel Magfiry 78 nebo Blizzardy Magnum 7.5 TIC. Víte, mě by třeba zajímal váš ná…
(HOnza, jv5p@e-nisa.cz)
že je to lyžař, kterej pěkně zatočí ve větší i menší rychlosti –
a tady se při tom setkáváme furt s dotazama na lyže, který to
dokážou .
(xbikerider, Petik62@seznam.cz) Jezdím po celé sjezdovce, ne zas, že bych dělal obří oblouky, to ne. Prostě když chci přejedu si jinam. Jinak jezdím takové spíš střední oblouky ve větší rychlosti. Obč…
(PetrAT, ) Nepíšeš kde jezdíš, co preferuješ… Já zkoušel Magfire a SW 12 + 14. Minimálně tady bude rozdíl SW 10 jsou bez titanu, Mag by ho měly mít. SW je spíše na sjezdovku, i rozbitou , je dost o…
(xbikerider, Petik62@seznam.cz) Zdravím. Uvažuju o koupi těchto lyží, měřím 177cm, vážím 60Kg. Myslíte, že je to pro mě dobrá volba? Ještě jsem uvažoval nad Speedwave 10, taky nad Blizzardkama Magnum …