Ma cenu kupovat Rossignol 9S WC 05/06 - příspěvky uživatele administrator
(ivan, ) Zkus skiteamkarvina (kysela ryba) centrum.cz, to je Eva Kurfurstová. Na jaře přešla na Fischer a starý materiál přímo nabízela. Mohla by mít i lyže. Event. se poptej na zika (kysela ryba)…
(TomáS, ) smál a Rossignolům nejvíc. Jestliže si dovolí napsat na 80mm lyže Worldcup, tak pak by se normální 67mm slalomka a race carver měl jmenovat Worldcup Worldcup, ty ostřejší verze pak 3×WorldCu…
(Tom, ) Tak co jsem pohledal tak sehnat to vazani je skutecne orisek, bud
4000 za novy nebo za 5000 na ojetych lizich
Nejake tipy?
(ivan, ) Podle všeho nepůjde. Ty máš Axium 120S TPI2, to je klasický patní automat na desku Twin Pulsion Integral2. Do toho sice jdou i vázání Axial2, ale v sezoně 05/06 (a ještě i 06/07, z té mám jej…
(Tom, ) Zajimave jak hned kazdy vi ![]()
Jak je to s tim vazanim pujde na to dat vazani z mych Rossi S8 WC 08/09 kde je TPI2?
(Pavlos, ) jak se na mě ten maník dostal. Zřejmě přes SNOW.CZ . Úplně
z ničeho nic mi přišel nabídkový mail ![]()
(ivan, ) Zřejmě likvidované skladové zbytky po Křížových, které Bretton jen těžko udá? Prodej 155ek přes Krajčíra je celkem logický. Akorát mi v těch doprovodných chvalozpěvech chybí upozornění, že je…
(ivan, ) Za 4 roky starou lyži 155 cm bez vázání to je to IMO moc. Podle mě je sotva prodejná (holek je málo), bude asi zoxidovaná skluznice = dát je udělat včetně hran = další náklady. Jde taky o to,…
(Tom, ) IVAN: Tak jedna se o Rossignol 9S WorldCup Ti – race stock slalomka, délka 155cm, radius 11m, model 2005/6, úplně nová ještě v igelitu, bez vázání s origo deskou. Cena 5900,–
(ivan, ) Není mi jasné, jestli jde o racestock (Worldcup) nebo o Oversize. R8 WC mít nemůžeš, taková neexistuje, osmička je už roky méně výkonná verze devítky Oversize. Těžko říct, jestli se to vy…
(Tom, ) Chci za sve penize dostat to nejlepsi takze bych nerad kupoval neco z ceho nebudu mit pak radost. Jelikoz uz jsem zazil litost na svahu z prkynek ktery byli za trest…
Je mi jasny ze jit …
(HonzA, ) Co je za problém s technologií? Chceš tu slalomku v oversize provedení? Ne, tak do ní jdi. Ano, tak si holt musíš koupit přinejlepším loňský model. Jiná otázka je jestli má smysl mít současn…
(Tom, mr.tom@email.cz) Ahoj ma cenu kupovat nejete lyze technologicky temer 4 roky stare ? Cena je vyhodna ale vyplati se to? Mam R8S WC 08/09 a jsem spokojenej ale chci neco na tvrdou pistu tak hled…