Nejlepsi lyzovani v Rakousku. - příspěvky uživatele martin4
Po nevydarenem Nassfeldu si chci jeste zajet nekde na jeden den zalyzovat na Slovensko,dejte tip kde je to dobre a co nejbliz Frydku- Mistku. Diky Martin
Tak vcera jsem se vratil z Nassfeldu, bohuzel nam nevyslo pocasi. Ze 4 dnu nam 2 prselo a snezilo, jeden den mlha jak prase. Celkove jsem zklamany, sjezdovky rozbite, neupravene, lanovky tak spatne. A…
Tak mam koupeno. 15.1 Jedem do Nassfeldu. Tak uvidim, jestli to bude super. Pry tam byva casto krasne pocasi. Martin
Ahoj, tak se uz rozhoduji mezi Nassfeld, Kaprun, Saalbach a Lungau Obertauren. Vybral jsem velka strediska co nejbliz od domu. Ktere je nej?? Diky Martin
>> #22, fricino, 30. 10. 2013 14:07:56
Zillertal je rozdelen na Zillertal Arena ,Fügen,Hintertux,Hochfügen, Hochzillertal. Ktere stredi…
Tak Schladmin asi vylucuji,je to fakt nizko. Chce to neco vyse polozene stredisko. Idealni jako Serfaus, ale bliz.))))
V Serfaus mi prislo, ze jsou super upravene sjezdovky, hodne cervenych,malo stromu kolem. Nepotrebuji plno hotelu a hospod na sjezdovce,chci poradne kopce, dlouhe sjezdy a malo lidi)))). To vse v Serf…
Flachau jsem byl taky pred lety,ale na Serfaus to nema. Jsem od Ostravy. Kdyby bylo nejake super stredisko tak jsem ochoten jet max 800 km. Diky
Ahoj, chci jet v polovine ledna do Rak. Alp na 4 dny. Muzete mi doporucit to nejlepsi lyzovani a pokud mozno ne moc daleko. Pred par lety jsem byl v Serfaus a uplna bomba, ale bohuzel daleko. Neni nec…