Které prosím? - příspěvky uživatele administrator
(ivan, ) Plastová lyže s proužkem dřeva za pár tisíc rozhodně není pro 190/100, který chce lyže „tvrdší rychlejší“. Najde se spousta lidí srovnatelné lyžařské úrovně, ale lehčích, případně s nižšími n…
(TomáS, ok7171@seznam.cz) Jak píšou kluci, vybrané lyže jsou dost nevhodné v zhledem k uváděným parametrům. Co třeba tyhle: http://global.skipass.com/…erMoto-.html Sendvi…
(HonzA, ) Zadání – 100kg, delší oblouky, tvrdší/rychlejší lyže. Pro tohle opravdu tyhle lyže nejsou moc dobré. Jo takhle 70–75kg, střední oblouk, nic výrazného a bez velkých požadavků na životnost lyž…
(ivan, ) Máš to v mailu. „… s péčí to nepřeháníme, zahradníka nemáme, pokropit, posekat, jinak nic. Chemie žádná. Pampelišky ručně hubím, aby jich nebylo ještě víc. Jinak příroda.“ Lyže Head Worldcu…
(Tom, ) Pro koho se ty lyže dělají, když nejsou dost dobré pro lehce nadprůměrného lyžaře?
(Martin47, ) to byla ta nejcennější? BTW předpokládám, že trávník
byl hustý, konzistentně zelený, posekaný, uhrabaný a nebyl ošetřený
nějakým chemickým svinstvem
(ivan, ) Kouknul jsem na ty fotky Volklů. To, že je dal na dlažbu, ještě nemusí svědčit o prasáctví. Prostě třeba nikde poblíž neměl vhodnou dost velkou plochu, kde by záběry nic nerušilo. Když by…
(ivan, ) Přesně jak píše Pavlos: žádnou. První dvě jsou rekreační lyže navlečené jako (vysoce) sportovní a ověšené nadnesenými kecy. Třetí, Magnum 7.5, je nekatalogový a poněkud podezřelý model. Rozmě…
(HonzA, ) Komentář k tomu inzerátu:a) není to závodní obřačka ale nejvyšší komerční model spíš „racecarveru“ než obřačky. To je úplně jiná lyžeb) pokud je nově nabroušená, proč má rezavé hrany…
(Martin47, ) že ten kdo je prodává je mrskne při focení na dlažbu skluznicema a hranama svědčí o tom, jak s nimi bylo zacházeno. Lyže se musej mít jak v bavlnce. Jsi velkej a těžkej, délky se rozhodně…
(Roman M., ) Zdravím, díky za rady. KOukal sem na ty Völky a narazil sem na netu na jedny jetý, akorát je na nich velikost 175, já se osobně bojim těch 185 (co sou nové). Myslíte, že by se to dalo př…
(Martin47, ) Na krátký lyži neuděláš dlouhý oblouk, takže můj názor kopíruje HOnzův.
(HOnza, info@snowschool.info) mmně přijde, jak všichni ti chlapáci ke dvou metrům a sto kilům chtěj za každou cenu kupovat holčičí lyže…- dýlkou, rádiusem a konstrukcí… Já se nejlíp povozím na lyž…
(Roman M., roman.modracek@renomia.cz) Zdravím, mám dilema, které vybrat. Mám 190/100, lepší střed, mám radší delší oblouky, tvrdší, rychlejší lyže. Do teďka sem si půjčoval lyže typu (N.Dobrman, Salo…