Nejlepší komerční "obřačka"? - příspěvky uživatele tom9
poslední věc – 183cm, 82 kgy – lyže na delší oblouk – 180 cm s r 21 nebo 175 s r 18. S delším obloukem bohužel začínám, děkuju.
Ostruhy mam na obou patách, při tom na levý je to o hodně větší problém. Tam je docela velká, když teď pojedu lyžovat zkusím vystřihnout z podlozky na myš kolečko a dat to tam, nevím jestli si nějak p…
Děkuji za rady, moc. Jen se ještě se zeptam na ten výrustek na patě jak jsem zmiňoval výš, jestli by pomohla změna šířky bot z 97 na 100. Jestli s tim také nemá nějaké zkušenosti? A možná hlopupá otá…
Díval, děkuju…psanému textu také rozumím. Jen mi každý říká něco jného. Někdo, že klidně bych je mohl mít, že junioři jezdí hodně dobře. A budu otravovat s poslední otázkou, na jedné patě mam prob…
A co ty juniorský lyže pro jezdce do 16? Při váze 82kg? Špatný? Ještě jsem koukal na rossi. Nabídka stejná a jaká značka je lepší, nemám tušení.
Děkuji za připomínky a co fis nynější ženský obřačky s r. menším než 30? To už je stejně dost, ne?
Zdravím, přemyšlím o koupi prvních GS lyží, nějak jsem si vyhlídnul začku dynastar. Jsem pokročilý lyžař, se slušnou technikou. 183cm, 81kg. V jejich nabidce jsou lyže WC do 16 let, to nevím jak na t…