Nové lyže pro chlapa 180/110kg - příspěvky uživatele cobla
Děkuji všem za příspěvky.Nakonec jsem koupil lyže ELAN Amphibio 12 Fusion 13–14 a po 3 hodinovém zkoušení asi deseti párů lyžáků jsem vybral Atomic Hawx 90 13/14.Tak doufám,že jsem vybral dobře.Ještě …
>> #17, PetrAT, 02. 09. 2014 12:37:42
Dobrý den.Děkuji za příspěvek.Hodně lidí mi doporučuje lyže z 2× titanem.Jaký máte názor na ty…
Díval jsem se na K2 AMP Charger + Marker MX 12.0 – 13/14.Má někdo s nimi nějaké zkušenosti?
Díky za odpověď.Díval jsem se na ty lusti.Vypadají zajímavě,ale píší o nich,že jsou pro výborné lyžaře co mají zvládnutou techniku a za takového se nepovažuji.Je mi 50 let,lyžoval jsem tak do 16 roků …
Díky za odpověď.Díval jsem se na ty lusti.Vypadají zajímavě,ale píší o nich,že jsou pro výborné lyžaře co mají zvládnutou techniku a za takového se nepovažuji.Je mi 50 let,lyžoval jsem tak do 16 roků …
Žádný model vybraný nemám,akorát jsem se díval něco od elánu.Většinou jsem měl lyže půjčené.Napřed něco od headu,ty byli moc měké.Pak salomony,přesný název si nepamatuji(což je škoda ty mě vyhovoval…
>> #2, ˘Ö˘Krab, 10. 07. 2014 15:17:21
Preferuji kratší až střední oblouk a střední rychlost.Žádná divočina.Hlavně lyžovat pohodově ce…
Jsem středně pokročilý 180cm/110kg.Jezdím na našich sjezdovkách.Budu rád za každou radu.Děkuji