Testování Sporten, Lusti aj. Stupava - příspěvky uživatele Pavel ZRX
Já tu moc nepíši, ale tady se zapojím. Tu Obloukovu chválu podepisuji v plném rozsahu, ještě přidám super kvalita, za příznivou cenu, moc rád tam jezdím nakupovat.. No a kdybys HOnzo chtěl na Stupavu…
Taky díky všem za účast, bylo to po oba dny velmi výživné, na úrovni. Klidně si to peří počechrejme HOnzo, jako trenér máš co nabídnout a umíš skvěle vysvětlit, důkazem je, že všichni byli spokojeni …
>> #42, oblouk, 04. 03. 2015 17:38:19
Omlouvám se, dohodnuto bylo na 8 h, s Bobem jsme se dohodli na 7,30h. Pokud chceš, můžeš v 7,30 sam…
>> #39, VendulaT., 04. 03. 2015 13:46:43
Zítra bude akce VL na Stupavě pokračovat, od 7,30 hod do 11hod. Věřím, že se někdo zítra přidá.. …
Za mě super! HOnza předal účastníkům spoustu cenných informací. Dokonce i několik jeho osobních poznatků ve směru co a jak, které se na netu nedočteme! Zítra bych rád pokračoval, snad se někdo přidá…
VL na Stupavě se rád zůčastním, jsem rád, že se taková akce na Stupavě koná, je to skvělá příležitost potrénovat pod dohledem odborných trenérů.
BoBe díky, dnešní testík byl super! GLIDER mě překvapily, v těch hromadách sněhu jsem si je užil!