Testování Sporten, Lusti aj. Stupava - příspěvky uživatele Miši
>> #89, BoB, 31. 12. 2015 10:24:49
to není potřeba, pokud bys to tam normálně nedával, tak kvůli mně určitě nemusíš…na Stupavě je to ste…
abychom to tady úplně nezasekali příspěvky mimo téma, tak aktuální zpráva z webu Stupavského areálu:
"30.12.2015 | Předpokládeme zahájení provozu v sobotu 2.1.2016 až v 9:30 hodin. Lyžařská škola z…
>> #86, PetrAT, 30. 12. 2015 19:26:40
Jak říkáš, Blardone a další z nejvyšších kruhů mají lyže s klasickými špičkami, takže asi bez Amphib…
>> #84, PetrAT, 30. 12. 2015 08:26:50
Je tam, no…ale že by zrovna tím ta lyže byla světová, to určitě ne…faktický přínos posoudit nedo…
vypadá to moc dobře, pokud to tak půjde dál, tak se tam v pondělí 4. určitě potkáme…
jestli by mě letos z té tvé testovací flotily něco zajímalo, tak ty 185 GS…váhal jsem, jestli pořídit je, ne…
>> #71, oblouk, 05. 03. 2015 20:30:21
jsem poučen, příště už v autě přes den nenechám ležet ani ponožky, lidi jsou strašně zvědaví, zavřen…
bylo to dnes skvělé, děkuji…velice přínosné, spousta zajímavých námětů na přemýšlení…ráno krásně tvrdo, později sluníčko, opalovačka, super…nakonec jsem si zajezdil velice dobře…odježděno na S…
>> #52, Harry, 04. 03. 2015 19:49:59
To s tou rychlostí je bohužel pravda, ale nahoře je naštěstí stále nasněžená hromada sněhu, která se …
oblouk> obřačky asi jsou šetrnější, proto jsem si je včera pro klid duše bral, ale nějak s tím ještě nejsem sžitý, ve finále jsem žádné velké ulehčení nepociťoval…na SL mám přece jen nakrouceno o ně…
vás mě byl čert dlužný, opravdu…počasí hraje do karet, vypadá to na mráz, volno v práci není problém…tak já to teda zítra zase zkusím, no …tentokrát vyzkoušené SL, to bude asi jistější…
Ráno od 7:20 jsem byl na kopci…terén v tomto čase supr, zmrzlé až na kost, nahoře led skoro jako na Streifu před závodem…nepříjemné je, že jsem odjel jen tři jízdy a pak to pro bolest a celkovou n…
BoB> vypadá, že zásoba sněhu minimálně do Velikonoc vydrží …jsem moc zvědavý, jak velký skok bude z těch Sportenů na Racetigery, možná to pro jistotu zkusím cvičně otočit už v úterý před prací..u…
>> #15, Harry, 28. 02. 2015 21:18:49
nečekám od toho zázraky, posledně jsem se na Stupavě po čtyřech jízdách rád vracel od zapůjčených "Bo…
super nabídka, moc rád bych se zapojil…nebude to asi z mojí strany žádná hitparáda, v půlce února jsem si na Stupavě při tréninku znovu – tentokrát naštěstí ne úplně vážně – pošramotil koleno, ale s…