Nové lyže na 95 + kg lyžaře - příspěvky uživatele Luckyride
A proč? Mají tam uveden mail na dotazy, tak má fungovat. Chci se dozvědět věcné informace a mít je napsané. Telefonem můžu doladit detaily.
Dík kluci za rady. Jinak v tom Happy sportu je banda čuráků! Psal jsem jim před čtyřmi dny maila, včera druhýho přes kontaktní formulář a žádná odezva. Asi nepotřebujou kšeft. Takže budu hledat altern…
Fajn, takže tím chceš říct, že univerzálky můžou být stejně dlouhé, jako je moje výška? A slalomky jak?
OK, ale vysvětli mi, proč tak dlouhé, tedy mimo důvod používanosti? Na prodejně mi říkali, že by tyhle lyže měly být tak po hubu, to je u mě cca 165 cm. 177 se mi zdá extrémně moc.
Jenže jde o to, že jak jsem psal, jsem jen mírně pokročilý lyžař (ale zase ne žádný poleno) a tyhle lyže, co mají potřebnou tvrdost, tak jsou všechny určený ostříleným borcům. Kamarád (bývalý instruk…
Ahoj, dík za rekci. Není to s tou cenou jen slovíčkaření? :) Cenový strop je tak 7000 Kč. Boty mám, i vcelku kvalitní Nordicy. Narazil jsem teď například na portál Happy sportu, kde se prodávají levně…
Dobrý den,
rád bych koupil nové lyže za nižší cenu, klidně starší modelovou řadu či lehce jeté. Měřím 182 cm a mám 95 kg – svalnatá postava. Předpokládám, že ještě něco naberu, tak budu mít i více…