Blizzard G-Force TI, 160 cm - příspěvky uživatele majky259
Pokud člověk projde aukro, tak vidí kolik desítek bazarových lyží se denně prodá. Podle tebe je tedy na sjezdovák min. ,,polovina" lidí za hazardéry? To si zrovna nemyslím. Jak jsem se již zmiňoval, …
Jde mi o to abych získal nějaké zkušenosti, vyjet vlekem na kopec a poté ho sjet. Dostat do sebe základ, styl a poté se zdokonalovat. Jestli se do toho dostanu za 1 den nebo více, nyní nechci řešit. …
Já jsem se ptal v 1 odkaze, že to postupuje kam nemá jsou odpovědí které nejsou k dotazu
Klidně se ptej… Mám na ně připraveno 3–4k, budou nové a a určitě si nechám poradit od prodejců a i zde na stránkách jsem četl dost informací jen v lyžích má stále trochu chaos
Aha, no vidíš jaký jsem amatér rádius je 14,5. tak Já je
asi vemu a budu doufat že je ukočíruji
Známí mi říkají ať si koupím carvingové s rádiusem kolem 15. Těch jsem na aukru našel spousty, ale spíše mě zajímá jestli jsou vhodné pro začátečníka.Za cenu 2.000,– jsou jako nové, ale crossové a s m…
Ahoj, Jsem tu nový a potřebuji poradit Chceme začít s manželkou a dcerou lyžovat. Mám možnost koupit tyto lyže Blizzard G-Force TI, 160 cm . Myslíte že budou dobré pro opravdu začátečníka. Délka lyž…