Kronplatz a okolí sella Ronda - příspěvky uživatele Honzys
Ten poplatek je jen když zakladas Skicard na přepážce, když to děláš přes net tak neplatis nic. Aspoň já neplatil ale kupoval jsem superdolomity ski na celý Dolomity.
Ahoj pokud Skicard děláš poprvé tak je lepsi doma si to zaregistrovat pak u přepážky ukazes ten imeil co ti přijde obratem oni ti udělají Skicard a řekneš na kolik dní chceš skipas. Pak až budeš mít S…
Haha :) to ti nevim dnes mne ten hluboký sníh totálně dodělal nohy. Rondu asi pozítří.
Další info z Kronplatzu. Dnes napadlo asi 20cm nového sněhu takže sjezdovky totálně ideální kdo má rád hluboký sníh. Já moc v něm lyžovat neumím asi možná proto že mám úzký lyže, borili se mi blbě se …
Což o to i mně se tu líbí a dokonce i modrý jsou super aspoň se na nich tolik nenadru. Ono od 8:00–17h lyžovat se nedá pořád na plný výkon. Takže myslím že i ona se adaptuje jak do ČR tak do Dolomit j…
Prave ze to bylo naopak ona chtěla do Alp aby se něco naučila. V ČR se prý nic nenaučí protože se jí pořád někdo plete do cesty. To má vlastně pravdu tady i přesto že sem jezdí tolik lidí tak na sjezd…
To jsi ji ale neviděl lyžovat :) chodí do oblouku z pluhu :) snažím se jí to odnaučit ale boji se rychlosti
No tak to na sella Rondu asi prdim protože pritelkyne sjede tak v Kronplatz 24 trať lorenzi která je modrá ale docela na modrou prikra. Ty barvy tady v Itálii jsou trošku jinak asi ohodnoceny :) no uv…
Pánové zdravím Vás s Kronplatzu. Je to nádhera žádné fronty přijedu a hned jdu na řadu to je oproti např. Klínovci nebe a dudy. Sjezdovky v perfektním stavu i odpoledne. Do oběda nahoře byla mlha tak…
>> #56, Sandy, 21. 02. 2015 15:04:50
Ahoj lidi tak jsem tu cesta byla ok, nějaký ten stau byl ale nic strašného. U Mnichova. Jinak prv…
hmhm je to dražší než u nás.takze jestli se neztratim na těch sjezdovkách tak to v Praze potom poresim :) držte palce v pátek po půlnoci vyrazim
Ne zebych se tím úplně řídil to ne ale něco na tom bude že na mou váhu potrebuju tvrdší lyžáky. Teď mám 80 flex a možná je to málo.. Nevím neměl jsem možnost to porovnat s tvrdsimi
Super díky Honzo za link na noční lyžování. V noci je to alespoň bez front :) jinak vyplatí se kupovat lyžáky v Itálii nebo u nás jsou levnější? Konkrétně Fischer Vacuum 130
Jde mi jen o to když půjdu třeba pozdě na sjezdovku třeba až ve 12 jestli to jde prodloužit o večerní lyžování
Chci vyzkoušet aspoň jeden den lyžovat v noci a uvidim. Když vyrazis v sobotu? Jedeš taky ne?
začínám se v těch sjezdovkách mírně ztrácet :) doufám že se tam někde na kopci nezamotam. Ale stáhnu si mapu tak snad ne.
Tak jsem si cvičné dal cestu do kronplazu a nějaký kolony fakt jsou ale nic hrozného to není… Koukněte.
Ok alta Badia bude super volba po kronplatz ať je změna :) parkování myslím tu někdo psal kde parkovat to si najdu. A nějaké tipy na jídlo v alte na kopci ?
Na černou přítelkyní nedostanu ani heverem boji se toho. Musím vybírat sjezdy z modrých a červených.
Asi bych vyjel v pátek po půlnoci abych se vyhnul zácpě, nevím ještě uvidím budu to kontrolovat v navigaci jestli se tvoří zácpy. Jinak nevíš jak tam vypadají cesty pobliz cíle? Mám sice 4×4 ale řetěz…
No to bude sranda už to vidím jak budu lovit v údolí taxi aby mne odvezl k autu :) jinak nemám problém si privstat abych byl v 9 h u lanovky z Čech jsem nauceny abych si zalyzoval na čerstvé sjezdovce…
Ok dekuji za nápovědu k cestě. Jinak s tou sella rondou jsem nevěděl podrobnosti tak jsem tu možná vytvořil chaos že se to dá přejet na lyžích :) jinak Samozrejne bych jel autem hned ráno na Rondu chc…
Asi bych jel takto. Jedu do Itálie na lyže poprvé tak to bude premiéra ale kdyby jsi měl nějaké užitečné rady napiš.
>> #2, Corleone, 12. 02. 2015 10:07:58
Budeš bydlet ode mne cca 25 km teda aspoň mi to ukazuje Google map mužem dat drink :)) snad jsou…
>> #4, Corleone, 12. 02. 2015 10:53:56 Mám navigaci v telefonu waze a ta je aktuální na trafic. Veškerý zácpy a jiné dopravní situace to …
>> #2, Corleone, 12. 02. 2015 10:07:58 Nevím nebyl jsem tam ještě jen jsem někde četl jak někdo psal že tam vede nějaká trasa zatím jsem …
>> #2, Corleone, 12. 02. 2015 10:07:58 Právě že nikdy nebyl. Mám v plánu projet kornplaz a přejet po lyžích na sella Rondu pokud to půjde…