Flexe boty - příspěvky uživatele caklje
>> #55, ˘Ö˘Krab, 20. 02. 2015 13:09:37
a jeje, to je určitě myšleno ironicky. Bude to hodně tvrdé, co?
kolena bolí – asi artritida, cca 3 roky mě bolí úplně všechny klouby, některé i v klidu, kolena při zátěži. Ani odborníci nevědí o co jde, revmatoidní artritida zatím nepotvrzena.
Včera koupeno "no…
>> #37, PetrAT, 19. 02. 2015 09:08:20
proč protiřečím? Kolena bolí, ale i přesto lyžuji celý den, právě v těch bolestech. A mám strach, aby velká flexe n…
chtěl bych vyzkoušet Rossignol Alias Sensor 120. Ale nevím, jestli těch 120 už není moc, jestli nemám …
s tou fotkou jde rotovat a otočit si to zadní částí boty k sobě, je tam přepínání ski/hike. A to tu botu znevýhodňuje když ji chci jen na sjezdovku? Nebo je to asi zbytečné utrácení peněz za něco co n…
Asi půjdu do Dalbello Panterra 100, jenom jsem teď trochu na vážkách, v jednom shopu je měli v kategorii freeride, ale já je chci …
A jak jsou na tom obchody se zbožím v polovině února? Asi už budou mít mnohem méně zboží než v prosinci a výběr tak bude užší. Asi bude lepší počkat na začátek další sezóny, co?
>> #11, Navvy, 16. 02. 2015 16:08:11
já se flexe 100 nebojím. Jde mně spíš o to, zda má smysl do toho investovat. Zda výrazně poznám, že nemám na nohou F…
>> #2, ˘Ö˘Krab, 16. 02. 2015 08:51:48
šířka skeletu – potřebuji široký, mám šířku nohy 109, tuhost lyží – Elan Amphibio 12
Zdravím, mám dotaz ohledně flexe boty.
- lyžař jsem dobrý
- carvuji
- 51 roků, 180/91, kolena již dost bolí
- lyžuji celý den jen s přestávkou na čaj a svačinu, teď v sobotu z kopce dolů 44 km
- …