Flexe boty - příspěvky uživatele Kelly01
>> #51, caklje, 20. 02. 2015 08:57:10
Nad těma jsem taky dumal, ale na noze byly ještě volnější než HELL & BACK H1(tím pádem mi byl korek v botičce na ně…
>> #34, PetrAT, 18. 02. 2015 13:50:06
Hele, já si pořád pohrávám s myšlenkou „nevycpávat“ ale nahřát a okolo achilovky zmáčknout, ten materiál to dá… …
Jsem ročník 63, kolena mne taky bolí ale s flexí to podle mne nemá nic společného, spíš se způsobem jízdy a terénem:-D, teda co jsem vypozoroval.. Nebo viz ještě jedny pohodlný turistický boty, ráno p…
Mám 76 kg a teď jsem 2dny jezdil nový ve flexi 120 a oproti druhým koupeným na podzim s flexí 100 jsem rozdíl nepoznal.. Ale lyžuji max 3 hodiny a odpoledne po obídku, pivku a hodinové „relaxační“ pa…
No, na jedněch starých botech jsem to měl oboustranou kobercovkou k botičce a nikdy se to neuvolnilo.. Ale je mi proti srsti to udělat novým botkám i když to možná udělám, uvidím..
>> #31, PetrAT, 18. 02. 2015 08:45:28
Ne, vystřihnutý potřebmý tvar a vsunuté mezi skelet a botičku, musím tak řešit každé boty bo mám hrozně úzký kotník…
Hlavně si to zkus bo mám troje lyžáky, vše mondo 270 a každý jsou úplně jiný, navíc některý značky byly na mou nohu naprosto nepoužitelný…
Tak se přiznám, že jsem dnes rozdíl mezi flexí 100 a 120 dnes nepoznal a asi nepoznám, takový machr nikdy nebudu, možná až druhý boty doladím a dopolstruji dle potřeby tak něco málo ucítím.. Ale při -…
Lange RX 100 které se mi zdály na podzim nesnesitelné(teď OK – na noze se nehnou) a dnešní HELL & BACK H1 , oboje mondo 270, oboje doplněno plotnou 4mm z neoprénu v oblasti achilovky a kotníku a vytla…
Jinak jsem teď zjistil že Nordica je proti Lange široká bačkora bo horkovzdušku chtělo jen jedno místo(záruka out) ale Lange tři na každé botě… Uvidím zítra při testu..
Když už konzultujete.. Co 51 roků, 176/76 teď jezdící Lange RX 100, ale neodolal jsem nabídce a přikoupil Nordica HELL & BACK H1 z důvodu že by měly být teplejší a neměl do nich lízt sníh při výletech…