Lyže na zdokonalení - příspěvky uživatele Flexatron
I já už to vidím, chtěl jsem jenom znát názory lidí tady a všem poděkovat za snahu mi pomoc.
>> #29, fischerbl, 01. 03. 2015 20:15:03
Mohl by jsi mi poslat odkaz? Díky. Právě jsem si četl na vist super front 3 super recenze, bude sf2 ste…
A myslíte si, že tato lyže bude dobrá i za pár let? Protože investice 20 tisíc není malá.
>> #18, fischerbl, 01. 03. 2015 16:12:16
:) to byl překlep, atomici byly stejně servisované jako salomony, testoval jsem to teď o víkendu na Bíl…
přesně nevím, jaké mám stávajíci elány, kupoval jsem je z druhé ruky. Jsou to HCX hyper carve kolem 170 cm. A ty atomici byly stejně broušené a servisované jako ty atomici. protože to bylo na testován…
ty salomony mohli mít zhruba 168, já měřím 175 cm. Atomici jsem testoval 165 cm, slalomky.
Salomon x max jsem měl možnost vyzkoušet spolu s atomici a pocitově mi daleko více seděly právě atomici.
To znamená, že na celodenní lyžování budou lepší obřačky než slalomky? A co si myslíte o značce atomic a její životnosti. Tím myslím redster d2 3.0 gs
Dobře, tak se zkusím zeptat jinak. Zalyžuju si na slalomkách v Itálii kde jsou dlouhé sjezdovky? Nebo si mám koupit znovu obřačky, na kterých momentálně jezdím.
Ahoj, rozhoduji se jaké lyže si koupit. Mám staré obřačky Elán, které už dosloužily. Lyžuji převážně v Alpách. Moje otázka je, jaké pořídit nové lyže. Jsem dobrý lyžař. Přemýšlel jsem o slalomkách, al…