Výběr nových lyží - nevím jak dál, když se chci zdokonalit (182 cm / 64 kg) - příspěvky uživatele K.sirer
Zdravím,tak se ozívám po roce. Dala jsem na svoji intuici a pořídila si nakonec Blizadky Poewer RX330 R 16m 99/72/117 délka 165 a musím říct,že mi dovolí strašně moc. Nechvějí se při velkých rychloste…
Ale tak jezdila jsem vždy bez něj a zvládala jsem :)A na ledovejch plotnách jeydí člověk v podstatě pořád :D
>> #81, K.sirer, 22. 11. 2015 14:03:11
Respektivě,když má tohle :Flex Frame,Full Camber,50% SIDE WALL,Duratec,dřevěná konstrukce,dvo…
Člověk se nestačí divit,chvilku se tu neukáže a frajer to luxusně spamuje :D Každopádně jsem se chtěla zeptat jakej názor máte na to,když má lyže rockera?
>> #32, headskitest, 01. 09. 2015 12:19:07
Jestě bych prosila vysvětlit co znamenají skratky odladěnou SL SW?
>> #28, HonzA_, 31. 08. 2015 22:08:52
To bych měla,ale mě tam ty svahy prostě lákaj a mam ráda delší,kolem nás jsou mala střediska s k…
>> #27, PetrAT, 31. 08. 2015 21:14:42
No časem možná jo,ale teď budu ráda za jedny
>> #23, valerius, 31. 08. 2015 18:18:10
No,ja prave uprednostnuji celodenni lyzovani. A prave,ze nejsem najivni,jako nekteri byvaj,ze …
>> #20, headskitest, 31. 08. 2015 16:43:38
Jak pises,musela bych vyzkouset vyzkouset,na slalomkach sem nikdy nestala,ale nejak me nik…
Je mi jasne,ze mi nikdo nedokaze rict lip nez ja,jo tyhle lyze jsou presne pro tebe. Ale ja se snazim celkove ziskat informace o lyzich a jejich uziti,coz si myslim,ze neni na skodu vedet. Me k lyzova…
Tak tam,kam jezdim nejradeji,kde to mam takovou srdcovou zalezitost to mam 1,5 az 2 hodiny cesty,zalezi na pocasi. A jezdime prevazne rodina,moji pratele nelyzuji… Ja si to chci uzit jak pocitove z …
No,jasne je to jedno z reseni,jenze,kdyz uz se nekam plahocim takovou
dalku,tak si to chci uzit na celej den,byt i na male strediska to mam kus cesty
A kort kdyz jedu na
tyden na lyzovacku,to by p…
nééé,já to zle pochopila z těch popisků u lyží,co tam přidávali jejich majitelé. Je mi jasný,že s tvrdší lyží se dá jezdit rychleji,jsou stabilnější a zase s větší šířkou pod botou (70mm) budu mít vět…
No vzhledem k popiskům se lyže jeví jako dost tvrdé,do kterých se musí dupat a já mam 64 kg tudíž musim vyvíjet větší tlak na lyže aby se chovaly jak já chci?
O slalomkách,carvingách jsem ani neuvažovala,já přemýšlela právě nad těma univerzálkama,ale vzhledem k tomu,že by mi muj problém ve výšších rychlostech nevyřešily,nemá cenu nad nima dál bádat. Já věří…
Já ty fóra projížděla,ale čím více toho čtu,tím méně jsem z toho moudrá. O délce jsem tu toho četla hodně,proto jsem začla mít čím dál větší pochybnosti a ptát se v krámech nechci,jelikož ty chtěj pře…
Dobrý den, V sezóně 14/15 jsem brázdila svahy na lyžích Atomic Race 8 107–65–94 rádius 14 m při délce 158,koupila jsem si je na rychlo pro začátek,jelikož jsem na lyžích častokrát nejezdila. Během s…