nabrousit či nenabrousit - příspěvky uživatele Tom_
08.01.2010 07:24:04
Tohle téma sleduju. Zase jsem o něco chytřejší. : – )
Jen nerozumím, proč HOnza hned na začátku doporučoval
„odklon cca 0,5 – 1 a úhel 89–90“
když většině lyžařů má vyhovovat 88/0,5 st.
05.01.2010 11:16:13
>> #14, CzechSkier, 05. 01. 2010 10:40:20
Ad 1) To je opravdu ten úhel menší než 89 jen kvůli tomu, aby byla hrana ostrá? Tak proč se teda ned…
05.01.2010 08:48:34
Dotazy k broušení:
1.) Dají se zpětně zjistit (změřit?) úhly, na které jsou lyže nabroušené?
2.) Proč je takový rozdíl v jízdních vlasnostech lyže
- nabroušené třeba na 89 a 88 stupňů, když …