nabrousit či nenabrousit - příspěvky uživatele CzechSkier
>> #15, Tom_, 05. 01. 2010 11:16:13 No taky se brousí ostřejší úhly, 87 i 86° i méně a někdo odklání třeba 1,5°. Nebo třeba jinak na špičce a ji…
>> #13, rADEk, 05. 01. 2010 09:43:07
Za 300 Kč už musí být dobrý pilník. Stačí i levnější, hlavně používej jemný.
Odklon si nech udělat v s…
>> #12, Tom_, 05. 01. 2010 08:48:34
ad 1) Úhel se zjistit dá, prodávají se na to měrky, jsou drahé, jako všechno, co se týká údržby lyží. Já ž…
>> #5, TNS, 04. 01. 2010 23:59:40
Já sám netupím, ale někdo cca 30 cm na špičce a na patě 2× přejede brusnou gumou, aby hrana nebyla tak jedov…
>> #3, rADEk, 04. 01. 2010 23:15:19
No to tě nepotěším. Ruční broušení je pracné, časově náročné a bohužel taky drahé. Lyže si nech naúhlovat …