ATOMIC M-TECH 110 - příspěvky uživatele Ladis
>> #14, DanielS, 04. 02. 2010 14:31:02
A to frázování – co se frézuje? Bota zevnitř, nebo snad botička? Prosím o vysvětlení. A ten 1cm – chápu to ta…
U nás jim říkáme podavači,nikoliv prodavači , ale bohužel takových je
většina z nich. Proto je,pokud Ti na tom trošku záleží, důležité si to
nejdřív sám trošku nastudovat – alespoň teoreticky. Tak …
S tou šířkou boty je to asi taky zavádějící. Tady borci píšou že sportovní bota maximálně 100 a třeba taková HEAD VECTOR 120 má 103mm, čili je o 1mm ještě širší než ta Atomica M-TECH 110. A to Vector …
>> #7, Martin430, 03. 02. 2010 21:30:13
Je to docela alchymie,protože těch možností je teoreticky strašně moc a nikdo ti to v žádném obchodě objektiv…
Jsem chlap,ale v pohodě.No uvažuji momentálně mezi M-Tech 110 letošní model, nebo Hawx 110, do oka mi padly taky HEAD VECTOR 120, takže momentálně se rozhoduji mezi těmito modely,ale zase nemám moc ča…
Proč by 102mm musel být důvod toho,že bota je méně sportovní,než 100mm. Dva mm jsou přece téměř zanedbatelné a navíc má každý jinak širokou nohu a ty rozdíly jsou jistě větší,než jen v rozmezí dvou mm…
Co kdo umí říct k těmto botám? Hledám dobrou sportovní (ne závodní) botu a podle popisu se mi tato zamlová. Přesto si nejsem jistý,jestli není příliš „rekreační“ i přesto,že má flex 110. Dík