Panské a dětské lyže - příspěvky uživatele Ludek37
Tak jsem si koupil Dynastar speed cross a dnes na nich jezdil ve Spindlu, jsem z nich absolutně nadšen, perfektní jak v rozježděném sněhu, tak na ledových plotnách. Díky všem za rady a že mi nakonec …
obihal jsem nake obchody a jeste mi do porucili dynastar speed cross. byla by to dobra volba?
Právě taky se toho obávám, byly mi doporučeny na celodenní lyžování. A co Lusti BCT? Můj strop je za nové lyže 8tis.
Dětské lyže mám vyřešené. Měl bych dotaz po dlouhém čtení a procházení různých diskuzí, se mi zdají být dobré SPORTEN Glider 4, akorát nevím není ta lyže už moc široká?
>> #14, ˘Ö˘Krab, 10. 12. 2015 13:08:21
Je fakt že nejsem moc náročný :) a odhadl jsi to to dobře. Lyžuju Špindl, Herlíkovice, Strážné, Arber. Za …
Na Lusti jsem koukal a i tady mají dobré reference, ale moc se nevyznám v jejich vyhledávaní. Rekreační tam jsou jen BASIC CARVING, nebo jaké by byly vhodné pro mě? Ještě jsem narazil na jeden obchod …
>> #10, Vvladimir, 08. 12. 2015 23:52:26
Díky za radu. Do teď jsem jezdil na ELAN Stealth 177cm.
Doplnění, lyžuju od dětství 32let, mě je 38, ježdění jen na sjezdovkách, nic jiného. Priorita pohodlná lyže dobře ovladatelná, spíše menší a střední rychlost. Cena za moje do cca 5000 a pro syna do 15…
Potřeboval bych radu, sháním lyže měřím 172cm váha 78kg, středně pokročilí. Chtěl bych pohodlné lyže na celodenní lyžování na sjezdovkách. Spíše starší modely, chtěl bych použité, klidně jestli o něče…