Kästle BMX88 - příspěvky uživatele Dom.
Já se i tak pro jistotu zeptal.
Tak já ti teda děkuji,
ještě si počkám na odpověď inzerujícího a pravděpodobně do těchto
levných starších lyží půjdu. ![]()
fischerbl: Přikláním se k vašemu názoru, že prodávající špatně zvážil lyži, popř. tu váhu jen tipnul, protože to jinak není možný! :D Děkuji Vám za vaši vstřícnost zkušenost. :) Snad nebudu vypadat bl…
Protože se v lyžích moc nevyznám a myslím si, že váha je taky důležitá, např. když si budu chtít skočit nějakou 360°.
A ano, je to přesně ten inzerát.
Podložka základní, tzn. nic moc? :)
fischerbl: Na těch almountainech máte koukám nějaké 2,4kg vázání, což není moc ani málo. Já vážil ty svoje starší freeski s 74 pod patou a měly 3,3 kilo na lyži a už to jsem si říkal, že je to hodně. …
- teď jsem se dočetl, že toto vázání vyrábí Marker speciálně pro Kästle. Marker je obecně myslím dobrá zn. vázání, avšak dá se přímo toto považovat za kvalitní?
Prý vázání K12 cti. Na fotce jde vidět, že je to značka Kästle. Dokážete posoudit kvalitu tohoto vázání? Určitě je to nějaký starší model.
A ta váha vás tedy nějak vysloveně nezaráží?
>> #1, Dom., 03. 01. 2016 15:32:52
PS. vážím skoro 100kg, výška 189cm. Hodnotím se jako pokročilý lyžař-mám i instruktorák.
Dobrý den, našel jsem si na bazáči tento pár lyží v délce 188cm, pod patou mají 88. Inzerující mi však napsal, že pár lyží váží cca 9kg. To je trochu hodně, ne? :D
Chtěl jsem nějaký univerzálky,…