Lyže pro 130kg chlapa - příspěvky uživatele baruch
>> #28, HOnza, 09. 02. 2010 12:30:59
Honzo, moc ti děkuji, a nečil se. Když jsem se ptala, vůbec jsem nevěděla a na ty K2 jsem natrefila až pak. …
>> #26, fredy, 09. 02. 2010 08:57:52
No my to už máme v podstatě vyřešené – s nějvětší pravděpodobností to budou K2 Apache Ranger. Vím, že to nen…
No já právě myslela, že než se to trochu naučí, tak ty Stöckli, ale nějak mi uniklo, že to jsou obřačky a ty by pro manžela na učení nebyly to pravé ořechové. Takže jsem opět u těch K2 177cm s radiuse…
Honza výše píše – starší závodní slalomky do 165cm. To by znamenalo, že to budou podle velikosti dámské? Omlouvám se, možná se ptám blbě, ale jsem laik. Krab- to jsou přesně ony – červené Stöckli – t…
Přesné označení je Stöckli Laser GS. Koukala jsem všude možně a že by to byla juniorka nebo vyloženě dámská lyže – nikde ani slovo. Je to obřačka a délka 166cm souhlasí. Myslela jsem, že tato lyže by …
Asi dám na Honzovo doporučení – ještě jsem našla Stöckli World Cup GS 166cm, také starší, tak ty by snad vyhovovali lépe, pak by manžel popř. mohl přesedlat na ty K2? Někdo zase tvrdí, že na těch hodn…
Díky, našli jsme K2 Apache Ranger 09/10 někdo je prodává nové. Jsou to sice 177cm, ale jsou to lyže s dřevěným jádrem. Není to tedy to co doporučujete, ale jsou za 4500. Když bychom chtěli nějaké sluš…
Zdravím, poradíte někdo, vhodné lyže pro mého maga manžela. Manžel měří cca 188cm, ale váží cca 130kg. V podstatě se znovu učí lyžovat, takže lyžování nic moc – má ještě 205cm dlouhé klasické K2 a na …