Jak na vyber lyzi? - příspěvky uživatele Marek15
Ahoj vsem,
jeste zpetne dekuji za rady, nakonec jsem si nechal poradit dobre. Mam na CWR uz ca 10 dni odjeto a nemenil bych.
Vyhovuje mi:
- lyze jak na tvrdy, tak na rozbity povrch,
- po let…
>> #22, ˘Ö˘Krab, 25. 03. 2016 15:54:19
To ne, ale zena rikala, ze jestli se na tom prerazim, tak Ti dovede nase 3 deti…
Nekonec jsem vybral CWR176, vcera mi prisly. Dneska 4 hodky na Hochfichtu a ono to pujde. Rano idealni podminky, na pomerne tvrde cervene sjezdovce parada, boze, to drzi… Kolem poledne uz to bylo …
>> #18, ˘Ö˘Krab, 20. 03. 2016 11:21:08
Presne, bud jsem to mel pod kontrolou a mel radost, jak super to jede, nebo jsem na nich plapolal a nevedel c…
To je s vama prace ,
vcera jsem byl temer rozhodnut pro SCTwide, ted uz si zase vaham.
SCTwide je volba na jistotu, oproti mym slalomkam jednoznacne posun k univerzalnejsi lyzi, pritom pro me st…
Tak na doporuceni jsem dneska zkousel CWR 176 a SCTwide 176. CWR me rano na tvrdsim povrchu skoro vydesily, jelo to strasne rychle. Na roztatem povrchu jsou ale uzasny, muldy, hrby, nic je nerozhodi a…
Jsem pako, stydim se, nejak jsem u toho nemislel
Dbaje rad jsem chtel 176, lec byly jen 168 a pak mi skoncil SKIPASS a zustavat dyl v tom vedru nemelo smysl…
Za 14 dni bych mel mit k dispo…
Dneska jsem se nachomitl na Lipne na testovani Spoertenu. Bohuzel, podminky na testovani byly mizerne, jednak teplo a pak samotny areal s modryma sjezdovkama lyze k limitu nepriblizi.
Nicmene jsem …
Dekuji vsem za tipy, takhle nejak jsem si to predstavoval . Na testovani u Lusti jsem
koukal, jenomze jizni Cechy zanedbavaji, zkusim se k nim ale nejak dostat.
Vliv sire v nejuzssim miste na j…
>> #2, oblouk, 01. 03. 2016 00:27:13
Dekuji,
myslim, ze nejsem marketingovy typ… Potrebuji si sesumirovat dulezity parametry a tim smerem se vy…
Ahoj lyzari,
vybiram nove lyze a cim vic ctu diskuze, tim mene mam jasno. Puvodne jsem ani nechtel psat a myslel jsem,ze to dohledam. Neda mi to ale..
Jsem nadseny lyzar, doufam, ze v nejlepsi…