PROŠLÁPLA LYŽE - příspěvky uživatele Marek
>> #20, Wartus, 12. 02. 2010 23:14:24 Týmto si mi odpovedal. **Kdyz se zeptas trenera nebo i zavodnika, tak tohle je jedno velky tabu. Oni vi ze je to ho…
Dostala sa mi do ruky asi 4 ročná Volkl P60 slalomka s viazaním Marker DIN 8–18. Naozaj si závodníci nastavujú viazanie na tak vysoké vypínacie sili? Je mi jasné Hlavne pri rýchlostných disciplínach ž…
Tak sa nám ta téma celkom rozbehla. Ešte otázka. Aká je skutočná príčinu že niekto dokáže takto zdeformovať lyže? (Stále mám na mysli sendvič,drevo,2×titanal,bočnice) 1.Výrobná vada – kus z piatkove…
>> #7, Wartus, 12. 02. 2010 15:14:20
A keď povieš že si prošlápl lyži. Tak myslíš tým že lyža je viditelne trvalo zdeformovaná. Alebo môže zostať bez zm…
>> #4, lyžoun, 12. 02. 2010 12:17:15 To si ma pobavil.Trošku sebaklamu nezaškodí.
To čo mi popisuješ je totálna deštrukcia lyží.Myslím že mám v nohách dosť sili, a viem na lyžu aj patrične zatlačiť, ale neviem si predstaviť že by som dokázal takto zdeformovať nejaké woodcore s tita…
Viackrát som už počul tento výraz a zaujímalo by ma ako rozpoznám PROŠLÁPLOU LYŽI a či je možné prešlápnout lyže worldcupovej konštrukcie myslím tým drevené jadro, bočnice a jednu alebo dve titanalové…