Alpine Ski World Cup 16/17 - příspěvky uživatele ivan-ski
>> #332, Martin47, 24. 01. 2017 10:35:49
Feuz nejaku kondiciu mat musi, lebo inak by sa tam ani neobjavil, podla mna to bola skor jeho…
Zjazd bol pekny, fajn pocasie, ale po sportovej stranke nuda. Jedine co ma zaujimalo ako pojde Feuz, lebo to bol posledny zjazdar co za nieco stal. Ked to porovnam voci HK, Hirscherovi,zdravemu Ligety…
Nespekuloval by som nad chorobami alebo inymi vyhovorkami, Shiffy dostala plnohodnotny vyprask. Sice v druhom kole zapla turbo, ale na tejto trati 1s nebola asi realna. Trocha to asi podcenila, Frida …
Skoda Petry, na druhom medzicase bola +0.11s a pri vypadnuti bola s Fridou zarovno. Jasterka po case pod tlakom, snad bude busit komplet cele druhe kolo.
>> #183, CzechSkier, 03. 01. 2017 14:23:49
Je to len druhe kolo od nuly, tam bol medzi nimi rozdiel 0.09s. Presnost na 4 stotiny (25fps).
>> #179, CzechSkier, 01. 01. 2017 23:11:24
To bola chyba mozno na 0.2–0.3s, stopa a ani rychlost podla mna nebol az taky problem. Som tie…
Zuzu spravila vsetko dobre. Na Wendy stratila dole cca 0.2s, a ta to na rovinach naozaj vie. Mala myslim 3 cas v 2.kole, takze ani kondicia, ani nic ine neobvykle. Jasterka momentalne jazdi naplno len…
>> #145, Martin47, 19. 12. 2016 21:45:34
Ja som vychadzal z tych jeho informacii, ze rozmysla nad koncom. A zdalo sa mi to aj trocha logi…
>> #136, Martin47, 19. 12. 2016 18:29:21
Absolutne presne vystihnute. Pohybovy antitalent na lyzovanie, to presne ma zakazdym napadne pri…
Zase desne dobry zavod, tazka trat, moc pekne. Skoda trocha Alexisa, v SL mu chyba este prax, ale snad to dobehne a spravi aj celkovy WC zaujimavejsi. Hirscher mega dobre ako vzdy, ale dnes asi aj on …
Dnes po vykonostnej stranke jeden z najlepsich muzskych GS za posledne 2–3 roky. Malokedy vidno tolko jazdcov ist naplno a vsetkych top5 ist sposobom full-retard. Takto presne sa ma pretekat. Trat tra…