[Diskuze k článku]: DOPRAVNÍ ZNAČKA ZIMNÍ VÝBAVA - příspěvky uživatele administrator
(G5, g5@gambrinus.cz) tak jsem se byl podivat v tech Orlickych horach, jak jsem rikal… zadna znacka zona neni… je to porad ten stejny modry kruh s bilym autem a vlockou. a kdybych do toho chtel ry…
(Luboš, ) Tak jsem se dozvěděl, že asi budu muset nechat auto celou zimu v Praze, chtěl jsem přezouvat příští týden. Podle posledního výkladu prý už 11 dní nemám jezdit přes vysočinu bez zimních pneum…
(tomas, ) jasan, já to taky vůbec nemyslel ve zlým. jen jako doplnění tvého příspěvku. jen v článku je odkaz na seznam silnic pod správou ředitelství silnic a dálnic a ne MD. navíc ostatní silnice jso…
(G5, g5@gambrinus.cz) možná jsem to trochu špatně podal, ale smyslem příspěvku bylo upozornění, že na odkazech v článku nejsou uvedeny všechny oblasti, kde bude zimní výbava povinná- a je mi jedno jak…
(tomas, ) Plošná platnost se upravuje tou velkou značkou Zóna na všech příjezdových cestách. Stejně jako je třeba na všech vjezdech do nějakého města Zóna zákazu stání, tak stejně jde upravit plošnost…
(G5, g5@gambrinus.cz) Jen si dovolim trosku upresnit, ze na strankach ministerstva dopravy jsou označené pouze silnice 1. třídy a lepší… například v Orlických horách bude mít tato značka plošnou pla…
(kum, ) jo jo, doplnkove znacky s teplotou se nakonec pouzivat budou a to je proste spatne…
(crocodil, ) Doplnkova tabulka s teplotou ma byt na Vysocine na D1 – „pri teplote pod 5 °C“.
(Pavlos, ) Povinnost použít zimní pneu se nevztahuje na venkovní teplotu . Viz. citace : "Tato dopravní značka platí od 1. listopadu do 30. dubna. Pod značkou může být případně umístěna doda…
(kum, ) nebo ze bych se spletl a teplotni podminky z te vyhlasky nakonec
vyhodili? no, kazdopadne, dobre, ze takove narizeni je
(kumestrol, kumestrol@freeskiing.cz) Je to fajn zamer. Taky hodne dulezity. ALE, nechapu pany ministerske uredniky, jak muzou udelat takhle prustrelny system. Jak muzou dat kriterium stupne celsia. Pr…
(Jarda F., ) Je to tak, kolik bouracek je kvuli tomu, ze nejaky frajer prece nebude kvuli trose snehu nazouvat zimni gumy… Osobne jsem mel strach, ze uz jsem na 4 mm a budu muset kupovat nove, ale j…
(Pavlos, ) Konečně se někdo odhodlal toto udělat. Nedokážu pochopit lidi, kteří se vydají v zimě k nám na Vysočinu nebo o zimní dovolené na hory s autem na letních gumách. Takhle riskovat. To je jako …
Aktualizováno 11.11.2008. V platnost vchází nová dopravní značka „zimní výbava“, která v období od 1. listopadu do 30. dubna na označených úsecích silnic přikazuje mít auto vybavené zimními pneumatik…