VIDEO - líbí nelíbí? - příspěvky uživatele lukinRS
>> #46, Harry, 03. 12. 2010 22:01:52
Zřejmě tuším co se po mě chce.. CzechSkier mi to napsal celkem pěkně.. já to zkoušel,ale je to celkem boj.. se…
>> #39, Harry, 03. 12. 2010 20:39:18
Právě sem se vrátil ze svahu :) Páč sem nad tím pořád přemýšlel až sem nakonec vyrazil na svah.. Musím říct, ž…
Dobrá, vím, že se tohle téma v jiném vlákně probíralo mockrát.. Já si to pročítal,ale nejsem s toho vůbec chytrý. Mohl bych tudíž poprosit o vysvětlení jak mám začít oblouk špičkou?? Nějká technika (f…
Když mě nejvíc baví tady ty střední.. Ok slibuji :D natočím něco a dodám.. Budu rád za každou radu.. Já sem dal, jen co sem zrovna našel.. Jen se těď již budu víc snažit tlačit nohy do jazyků… kurn…
ivan: S kolenem děkuji, páč zlobí a snad bude ještě chvíli držet… alespoň přes lyžařskou sezonku.. Video bohužel lepší není.. Určitě jej dám jak se snad někam posunu.. Hrozně se na to těším..
Ha…
O tom že sem moc zakloněný vím. Jen sem nevěděl, že je to důsledek špatné techniky.. děkuju.
I já rád přidám své video, je to vloni na Bílé, Lyže Nordica The best 69 délka 166 rádius 17 metrů. bohužel je to po ůrazu kolene- tři týdny staré s ortézou. spíš sem trpěl, než lyžoval. Chtěl bych sv…