Lyzarska bota otlak pod kotnikem - příspěvky uživatele janaalta
Děkuji všem za rady, budu hledat dál a zkusím tu analýzu nohy, o podologii uvažuji už pár měsíců kvůli potížím i v normálních botách. Jinak jsem dobrá lyžařka, lyžuji od 3 let. Jezdím spíše sportovně,…
Tak jsem vyzkoušela znovu ty Technicy s dofukováním a nic. Pata se mi opět zvedala. Ostatní doporučené neměli…
Díky! Myslela jsem to tak, jestli si nenosit vložku už na zkoušení, aby mi pak neubrala v botě místo.. Mimochodem- Tvoje předchozí motto se mi líbilo mnohem víc! :)
To je pravda, že o tom dofoukávání jsem už kdysi slyšela. Navíc jsem si uvědomila, že ty Nordicy s tímto systémem jsem ve Sportissimu už zkoušela před vánoci. Ale třeba jsme to dofoukali málo nebo tak…
Asi ne, tedy určitě ne. Nenarazila jsem na ně. Mám zároveň problém s tím, že mě bolí nohy i v běžných botách, konkrétně chodidla (nosím ortopedické vložky)a taky nártové kůstky.Čili napřed jsem řešila…
Ahoj, mám prosbu-může mi prosím někdo poradit s mým problémem? Nemůžu sehnat botu, kde by se mi nezvedala pata.. I když si obuju i malou botu. Vyzkoušela jsem asi 30 lyžáků různých značek. Moc děkuju…