Sporten SL06 vs Dynastar Omeglass TI - příspěvky uživatele Karlosv
Pokud jsi alespoň trochu dobrý lyžař tak to poznáš během pár jízd a nepotřebuješ na to celý den.
Mě překvapila letošní Dynastar Speed Omeglass,pohodová hravá a přitom super drží i na tvrdé pistě.Určitě by pro tebe nebyla tak náročná jako Omeglass Ti.
S nákupem nespěchej a pokud to nemáš moc daleko zajeď si do Harrachova(www.levnelyže.cz) nebo jiného testcentra a lyže vyzkoušej.Já osobně se na Dynastar Speed Omeglass TI rád svezu je to super lyže …
Souhlasím s Tebou, Atomic mě svou kvalitou dost zklamal a mám k němu averzi,ale doufám že se s nástupem nových technologií vše zlepší.
*>> HonzA_, 19. 12. 2010 20:42:50 Já vím,letos má klasický sendvič a D2,podle peněz které chce RaDeoon investovat jsem psal o starších modelech,s D2 se do sedmnácti tisíc asi nevejde a race sl je…
Ano Sporten je určitě kvalitnější,ma na rozdíl od Atomicu sendvičovou konstrukci.Pokud vynecháme Atomic,tak letošní Fischer RC4 WC SC + RC4 Z12 Flowflex 2011 seženeš na netu od 12 990,–Head Worldcup i…
Pokud chceš Dynastárku,tak musiš byt dost dobrý lyžař.Vyžaduje hodně dobrou techniku jízdy,jinak se na ní budeš trápit,není to žádná pohodová slalomka,Sporten je na tom o trochu lépe.Pokud přemýšlíš o…