Rukavice Leki Griffin S - příspěvky uživatele doctortom
>> #50, m3, 04. 03. 2019 21:17:17
No v italii jsem si obcas vsimal rukavic a Reusch jsem nikdy nevidel tak seredny jako ty moje, ale bilych…
>> #43, adam 1, 04. 03. 2019 19:57:18
Na apre to je sumak, bombardino piju bez rukavic :)
Hele pokud na me neco kapne ze stozaru, tak ok. Ale koupit si neco drahyho a ono to za 3 dny vypada, jako kdyz jsem to zdedil po tatoj. Kdyby se to rozpadalo po 3 letech, pochopim. Ale i monterky vydr…
No kdyby napsali, ze bila barva pujde za dva dny do prdele koupim si cerny. Asi jsem jiny jak ty, ale kdyz si neco koupim, ocekavam, ze si to vlastnosti a vzhled udrzi dele, nez dva dny pouzivani. Pok…
Taky v to moc neverim, ale myslel jsem, ze si kupuju kvalitu. Mel jsem kozeny rukavice pred mnoha lety a kdybych je neprodrel od nasazovani kotvicek na lano, mam je snad doted. Tak jsem si udelal po l…
Kdyby byla cena 500,tak na to kaslu. Ale pri jejich cene jsem cekal trochu kvalitu.
Ja se prave taky podle me staram. Kdyz jsem je koupil natrel jsem je voskem na kuzi. A byl jsem s nimi cca 10× lyzovat a vzdy jen pul dne. A po asi dvou dnech to zacalo takhle praskat a vypadat hnusne…
Reklamovat to hodlam, ale urcite se budou snazit se mnou vyjebat Tak jsem chtel vedet, jetsli ma nekdo podobnou zkusenost. Cekal jsme totiz uplne jinou kvalitu.
Mam prvni sezonu rukavice Griffin v bilo/cerne kombibaci a jsem dost rozcarovan. Po cca 9 puldnech lyzovani jde bila barva na palcich dost do kopru. Je popraskana a rukavice vypadaji jak po nekolika …