Jasna/Chopok - sníh v půlce března? - příspěvky uživatele proch.tomas
Dneska lepsi. Pres noc nasnezilo a trochu mrzlo. Do obeda to i slo. Po obede na sjezdovce ktatery. Zkusime jeste pristi rok v idealnich podminkach. A lidi vazne docela dost.
Tak mame za sebou prvni den. Stredisko a sjezdovky samo o sobe by byly super. Ale kvalita snehu katastrofa. V 10 hod. muldy jako prase. K tomu se pridala mlha a po obede snezeni. Po obede doslova tank…
>> #31, proch.tomas, 07. 03. 2018 19:14:22
Protoze jsem se dival na net a na ruznych strankach jsou i rozdily 10 stupnu.
Ahoj. Tak pristi tyden jedem. Jaka je nejspolehlivejsi stranka na predpoved pocasi v teto oblasti? Diky za info
>> #15, ˘Ö˘Krab, 14. 02. 2018 13:08:30
Hele ja se nepovazuju za nejakeho odborníka přes lyžování, slovní pojmy v lyžování atd. Ja…
>> #12, ˘Ö˘Krab, 14. 02. 2018 07:19:37
Ja mam lyze Salomon X Race … a chtel jsem jen rict ze se rad projedu a vyuziju „celou“ sirk…
Tak díky za info kluci. My už byli tento rok ve Flachau a na Kronplatz. Nikdy jsem se nějak moc o lyžovaní v SK nezajímal, ale Chopok chceme vyzkoušet. Já osobně preferuju střední až dlouhé oblouky na…
Ahoj. Chteli by jsme od 12.3 na 3 dny na lyzovacku na Chopok. Mame nabidku na ubytovani i se skipasem za solidni cenu, ale 50% predem. Byl tam ted nekdo lyzovat? Mate zkusenosti se snehem v pulce brez…