Prostě problém - příspěvky uživatele Karlos 1990
JJ dík za ujištění jsem i domluvený s p. Purdou, že zavolám jak to vypadá a pokud by byl nějaký problém tak že doladíme detailíky.
>> #36, adam 1, 07. 03. 2018 17:19:00
no to asi tak i dopadne. Přece jenom doma v tom můžu chodit jak chci ale na svahu je to úplně jiné zatížení a …
Tak už mám konečně problém vyřešen.
Ač jsme včera objeli polovinu prahy a jeli jsme vybrat boty pro mne, tak s botama ze Ski&Bike Radotín odjela paní. Musím pochválit pána, super přístup. Na mne už…
Aha no já jsem byl přímo ve Fischeru a chlapi mi tam říkali, že mám prostě smůlu, že mi Vacuum nepomůže. Nevím jestli jsem měl na noze přímo tyhle boty myslím, že ne ale zkusil jsem tam asi 6 model an…
Dík zvláště ty poslední Dalbella vypadají, že by dle udávané šířky 103mm mohli byýt dobré a ještě k tomu vypadají dobře.
To je taky pravda a to jsem třeba ani nevěděl. Dobrej nápad. Ten Salomon qST mi myslím někdo doporučoval, že ho nemají ale ať ho zkusím. O scarba jsem slyšel jako o znače ale jinak mne úplně míjela to…
Přesně jak říkáš, už jsem z toho tak a nechci být sprostej tak řeknu znegovaný. Každej kdo má prostě nohu naprd, a že takových lidí bude hooodně ví. Já bych bootfitong klidně podstoupil ale bohužel s …
To určitě ano, ale jak jsem již psal dost bot jsem již zkusil a konkrétně lange je bota, která mi absolutně nesedla, Fischer také ne Salomon jsem také zkoušel, ne bohužel ten typ který se tu píše ale …
>>mkpstudio
díky tohle je tip a bootfiting.cz už jsem to tu několikrát četl, ale nepochytil jsem jestli si tam i můžeš vybrat boty nebo jestli musíš přijít již s koupenými a oni ti je nějakým způso…
Nééé rovnou sjíždím tipy od Vás a koukám jen písu(mluvím) nahlas. Za každej tip jsem rád Nordicu zkusím i ostatní. Už jsem toho vyzkoušel kvanta, takže pár rad ostřílenejch mazáku mě fakt nezabije. Já…
Díky za tip ale bohužel jiný model a LV je zúžená šířka Já už hledal snad úplně
všude ale model K2 B.F.C. 120 nikde jen Německo. Jinak Spyne se dá
normálně koupit. Nevím jestli jsou tyhle boty tak…
No co jsem koukal tak Helia je zaměřená pouze na Nordicu, Radotín tam mne díky broušení lyží už nikdo neuvidí a Snowbordel vůbec neznám. Jako jméno ano ale nikdy jsem tam nebyl. No právě ty K2 v 90 by…
No tak Lange jsem zkoušel troje a popravdě bota to bude určitě dobrá, ale nic pro mě. Já se do ní absolutně nemohl nasoukat i ten prodavač na mě koukal a říkal ať to vzdám, že tohle nemá cenu. Ale jak…
Přesně jak říkáte. Už si připadám fakt jak totální exot. Nerad lidi otravuji nebo zatěžuji ale ono chození v jednom modelu po krámě cca půl hodiny a pak říct, že mi nevyhovují a takhle další a další, …
Ahoj všem,
jdu si prosím také pro radu, nejprve začnu tím, že je mi 28 let, měřím cca 180cm a váha někde kolem 95kg. Lyžuji na slalomkách, ale zvažuji koupi obřaček jako druhých lyži ale to je věc…