vnitrni boticky zipfit - příspěvky uživatele AleZ
Objednám je asi z NL á 12,50 EUR/ks, jestli se chce někdo připojit. Od 50 EUR je doprava do Německa zdarma, takže by se platilo jen 145 Kč za přeposlání z Německa.
Ahoj, nemá někdo tubu korku navíc, případně se nechystá objednat, že bych se připojil k objednávce?
>> #129, M.art.in, 05. 12. 2019 11:20:29
Černé palce znám z předchozích bot, než jsem si nechal udělat Sidas stélky.
Co se týká mých Zipf…
Tak mám za sebou 3. kolo nahřívání a začíná to vypadat, že se
v nich bude dát alespoň 1 jízdu vydržet. Řešil někdo nějaký
spoiler a případně jak? Zatím mě napadá jen na to nalepit
vteřinovkou suc…
Zatím jsem měl na nohou jen linery, na nahřívání skeletů nebyl čas. Linery jsou o poznání kratší než chodidla a tak vyvíjí znatelný tlak na palce. Kontakt je jen s neoprenem, takže to není nějak boles…
Ahoj, dnes mi přišly GPčka vel. 23,5. Nohy (cca 24,5 cm) do nich dostanu, ale jsou tam celkem dost natlakované. Není to bolestivé, ale těžko říci, jak se to bude projevovat po několika hodinách. Mys…
Na Lockwoods mají GP neo vel. 30,5 za 130£, kdyby někdo měl obří ploutve. Dále tam mají za 130£ model Classic ve více velikostech, ale jestli jsem d…
Ještě mě zarazilo, že v instruktážním videu nahřívá jen skelety (asi kvůli snazšímu nastoupení). K vytvarování korku, který je v botičkách z výroby, tedy stačí tělní teplota?
Ahoj, myslíte, že je reálné do skeletů Tecnica Diablo 98 mm vel. 24/24,5 dostat GP botičku vel. 24,5, nebo je třeba se pokusit sehnat menší?