Lyže pre bývalého závodníka - příspěvky uživatele sub001
Ďakujem všetkým za príspevky. Aby som to zhrnul zo svojho pohľadu:
- Slalomky určite nie.
- GS-ky. Vyhovujú môjmu štýlu jazdy (keď si prečítam ten popis pri Sporten RS 6 GS, sú to presne lyže, k…
>> #29, Harry, 28. 02. 2019 17:48:35
Závodil som naposledy ako 18-ročný (t.j. asi pred 1000 rokmi). Lyžujem pravidelne každý rok, 1 až 2 …
>> #27, oblouk, 28. 02. 2019 17:39:58
Ďakujem za príspevok. Áno, chcem iba jedny lyže. Na značke mi nezáleží. Ocenil by som odporúčania n…
>> #22, Lumir, 28. 02. 2019 16:44:38
Ano, to by bolo ideálne. Zároveň mi to pripomína, koľko toho o lyžovaní neviem…
Testcentrá fung…
Práve som to riešil s chlápkom v požičovni tu v Bad Kleinkirchheim. Povedal, že v každom prípade si mám zaobstarať závodné lyže a odporučil mi tohoročné slalomárske Atomiky (myslím Redster S9). Vraj n…
>> #14, snowboarder, 28. 02. 2019 10:05:55
Ospravedlňujem sa, ak môj pôvodný príspevok vyznel zbytočne chvastavo. Nebol to môj cieľ, skôr…
>> #12, Myval, 28. 02. 2019 09:57:17
Ďakujem! Podľa toho, čo píšeš, by Brahma mohla byť to pravé.
Ďakujem za odpovede. Zatiaľ teda 2 odporúčania:
- Blizzard Brahma 180cm
- Stöckli Laser AX
Podľa popisov sú to úplne odlišné typy lyží: jedna freeriderová, druhá tvrdá športová carv…
Prečo chyták? Závodne som lyžoval ešte pred carvingovou revolúciou. Nikdy som nesledoval vývoj v technológii lyží. Značky poznám, ale o jednotlivých modeloch nemám šajnu, takže ani neviem, kde začať. …
V mladosti som závodil na národnej úrovni. Moje Salomonky sú už staré a potrebujem kúpiť nové lyže na celodenné lyžovanie počas zimnej/jarnej dovolenky.
Rád si zajazdím agresívnejšie a preferujem l…