Juniorské lyže na malé obloučky - příspěvky uživatele luciejanecka
Tak nakonec jsme dnes vzali ty elany. Jsou v dobrém stavu, ale servis nechám každopádně udělat. Snad jsme neudělali chybu a bude se mu na nich dobře jezdit… Moc děkuji za veškeré tipy a rady :)
>> #17, adam 1, 19. 11. 2019 19:21:36
A u těch sportovních koukat taky na délku 150–155?
Takže byste doporučil to co jste psal v prvním příspěvku? Co říkáte na tyto… (https://sport.bazos.cz/…08-152cm.php
Druhý syn má 9 let, …
Posilam ještě video pro lepší představu… Tím, že jsem napsala pokročilejší, jsem nemyslela, že lyžuje jako profík. Ale není prostě úplný začátečník… (syn na videu jede podél vleku).
Syn loni jezdil na Blizzardech Magnum, 120, r8 vuz foto. Nezávodí, jezdí opravdu jen pro radost. Letos pojede na par dní do Rakouských Alp a pak týden na Slovensku a potom nějaké sjezdovky v Beskydech…
Zdravím, nejedná se mi konkrétně o tyto dva typy, které jsem uvedla. Ty jsem našla na bazaru a přišlo mi, že by mohly být vhodné… Spíš chci poradit na jaký typ lyží se dívat a s jakými parametry, ab…
Dobrý den, moc prosím o radu při koupi starších juniorských lyží pro syna 13 let, 162 cm, 50 kg. Je pokročilejší lyžař a rád jezdí malé obloučky,takže se divam na lyže s malým radiusem. Prostudovala j…