Lyze na freeride pro kluka 10 let - příspěvky uživatele Martin1978
Super, diky za tip. Tech 162 uz bych se trochu bal, prece jen…on ma 35 kg. Ale jsou tam i jine. Ja se jeste poptam u nas v tom bazaru, parkrat uz mi dovezli lyze prakticky na miru.
Jeste doplnuji…
>> #20, llug, 29. 11. 2019 10:34:53
Jojo, ty damske me taky napadly. Dnes jsem teda prosel bazar u nas ve Zline a bohuzel u tech si…
>> #18, Panproty, 28. 11. 2019 20:19:09 No uz jsem to tu psal pred par lety, ja osobne jsem nezvladal na prvni dobrou ani Scott The S…
>> #16, Lukáš Vavrda – SNOW, 28. 11. 2019 19:31:31
Jo souhlas, my zatim jen blbneme opravdu podel sjezdovek. Je to zpestreni a hlav…
>> #14, Myval, 28. 11. 2019 19:06:54
No jo kurz…kolega na tom byl par let zpet, vratil se „nacpany“ vedomostma a rok na to ten sa…
Jeste kdyz uz to probiram…mlady momentalne druhy rok jezdi Rossi Multieven 140cm r11. Zrovna tento tyden jsme jezdili sjezdovku na jejimz konci se musite rozjet idealne ve sjezdovem postoji, abyste …
No my zatim ten „freeride“ provozujeme pouze v ruznych prostorech mezi upravenymi tratemi. Zatim to i v prasanu zvladal na normalnich lyzich. Bohuzel toho prasanu neni tolik, tak chci aby to byly tako…
Diky moc za rady. Ten funpark jsem zminil jen proto, ze jsem myslel, ze ty detske freeridy se nedelaji. Do parku nechodi, takze zkusim najit neco z tech zminenych. Ty Mantry maji myslim 86cm, tak budu…
>> #2, Petr Havelka – SNOW, 28. 11. 2019 10:16:06
Diky Petre. Bazar jsem mel urcite na mysli. Mas prosim tip na delku/sirku? U tech…
Zdravim vas panove a prosim o radu. Premyslim o nakupu lyzi pro syna pro vylety mimo upravene trate. Syn ma 10 let, 148cm/35kg, pokrocily, casto lyzujuci hobik, dobre fyzicky pripraveny. Klasicke free…