Malosériová lyže - doporučte - příspěvky uživatele FraSoch
Ahoj. Fyzicky je budu mít až příští týden. Zatím naměřeno posuvkou – 130 – 80 – 115 (v té délce 183). Na lyži není žádná míra kromě délky a sériového čísla (183/1610). Jsou skoupí na jakoukoli inform…
Tak nakonec řízením osudu ke mě putují tyto AK:
Sehnal jsem délku 183, vypadají dost zachovale, tak snad si budem rozumět. Maximálně je po…
Chlapi co vy na : Nordica Dobermann GSR RB FDT model 2019? Jezdil na ni někdo? Já nikdy na žádný Nordice nejel. Mohla by to být slušná univerzálka?
>> #24, orim, 31. 01. 2020 08:57:26
Kessler se mi líbí už od testu MiroMosko, tu a tam se nechá pořídit zajimavej pár. Jo, souhlas, ta by …
To jo, je po vlákně. Sice jsme se k ničemu pořádně nedopracovali, ale sranda byla. Sundám ze zdi Artistky, Sulovky a jasanky!
Tak o těch jsem ještě neslyšel, zajímavá firmička. Zatím jsem však nedospěl do fáze mít lyže v designu dřeva. Ale hlavně pochybuju o tom, že o Snowrider narazím někde v inzerci. I když, kdo ví…
ZB: AX mají hodně měkkou špičku, je to cítit dobře i při servisu. Taky mě úplně neoslovila, ale do obvyklé oranice po cca 13:30 je velmi dobrá. Je fakt, za na Lusti jsem si ani nevzpomněl. Ty bych m…
Ahoj! K diskuzi: ne, předvádět se nechci. Spíš to beru takhle: chodíš do té samé hospody, piješ pivo co ti chutná a pak si s kamarády řeknete, že by to chtělo nějakou změnu. Do toho nového malého piv…
Dobrý den. Po čtyřech spokojených sezonách na Stockli AX 175 a Stockli SC 177 pokukuju po něčem jiném. Lákalo by mě něco od malých výrobců jako Vist/AK/Blossom/Augment.....Augment je mi celkově symp…