Z obřaček na allround? - příspěvky uživatele Odjinud
No jo, já kdysi (tak cca 15 let zpět) v Happy Sportu kupoval obřačky Stockle Laser, nikdo je nechtěl bo nastupoval carving a tyhle byly takový napůl, ani se asi moc nepůjčovaly, a měli ještě na ně sle…
Diky, uz to letos necham byt. Vcera jsem dal odservisovat stavajici lyze, s nima tech par dni v Rak a Ita dam a pristi rok budu holt aktivneji testovat. Zjistuju, ze prece jen to bez toho nejde, i kdy…
Včera jsem měl půjčené ty Atomicy Vantage 79 Ti – no, žádná sláva na sjezdovky. Až když byla pista fakt na nic, tak to mělo nějaký efekt, jinak takové moc tlusté – líné, na mě zbytečně tvrdé, bez zpět…
Tak jsem to byl zkonzultovat v jednom lyžařském obchodě, kde měli jak ty Atomicy Vantage 79 Ti, tak ty Rossi React 8 Ti. Obojí ale prej moc měkké lyže, hlavně ty Reacty (že prý takřka pro děti), tak…
Díky za rady. Rovnám si to v hlavě a procházím e-shopy.
Hledám tedy s ohledem na moji váhu něco s titanalem. Stačí jeden? Délka přesně nevím, mám 177cm, určitý pokles bych možná uvítal. Tedy 170–1…
Dekuji za Vase postrehy.
Stare štekle uz jsou fakt stare, tak leda z nich udelat plot nebo nasroubovat na zed nejake lyzarske knajpy. A ty nove jsou cenove mimo, pocitam tak neco do cca 12kkč max. …
Posledních cca 15 let jezdím obřačky – a nevím, jestli to není v mém případě hloupost. Bohužel mám už špatný kolena a nadváhu (100 kg / 178cm / 42 let), takže sportovní Stockle jsem musel dát stranou …