Dalbello DRS 130 vs DRS140 - příspěvky uživatele hiv
Budem citovať .....mjr Halušku z Čiernych baronov.........už som z toho voľajaky zmäteny:-D . Ideálne skúsiť, reálne polyzovat, poexperimntovat ,aké číslo , aká tvrdosť , no len momentálne ,,po sezón…
>> #24, Miši, 27. 02. 2021 20:40:23
Dakujem , chodievam z casu na cas tym smerom a uz som prezeral Tvoju stranku , davam na radu urcite s…
ano ,140 maju oproti 130 tvrdsiu vystelku paty plus jazyk podstatne tvrdsi ,ked si pozries je oranzovej farby oproti 130, ostatne to iste …
Chlapi vďaka na podnety .Som z východu, ale sem tam sa motam smer západ , takže určite uvažujem na úpravou …a vlastne aj s tou tvrdosťou je pravda že momentálne skúšam topánky v miestnosti kde je 2…
ako zobral som 250/255 >> #8, M.art.in, 27. 02. 2021 14:31:20
ja uz mal obavy na cislo mensie ,ale teraz ste ma nacali s mensimi , len uz …
>> #7, Harry, 27. 02. 2021 14:12:00
Ja to beriem , ta 130 je aj hned pocitovo prijemnejsia . Pokial by sa nasiel zaujemca,jeden par pred…
Pani vďaka ,ako čítal som o ňom,som z východu ale jeden čas som chodieval tým smerom do Kunovic a sem tam idem ešte , sezóna tohto roka je už pase takže snáď počas roka ho skúsim kontaktovať a niečo p…
Ahojte . Riesim kupu novych lyziarok. Doteraz so jazdil REDSTER 110, mali svoje roky tak som troska zacal hladat a pozerat po novych . Dostal som sa k dalbellam presne k tymto dvom modelom ,dokonca …