Ktery z techo tri modelu - příspěvky uživatele tomas.prazdny
>> #89, PavelC, 23. 03. 2023 12:45:03
No podle výrobce a číslování 43–45:) Délku chodidla mám 280 mm, spíš širší a nižší nárt. zajdu si s …
Kluci když ještě budu k tomu řešit boty, jaký tedy má v nich být pocit na prodejně? Zkusil bych zajet na ten Barrandov, jak zde někdo psal a nechal si tam udělat následně i fitting, ale když budu muse…
Myslel jsem v přední části chodidla, prsty, klouby, blbě jsem se vyjádřil… Teď mám v těch botách pocit, že nejvíc tlaku je na holeních. asi sou fakt velký.
Styl budu pilovat, slibuju:)
OK, takže komín nechat, sehnat lépe padnoucí botu, kde budu mít větší pocit opory pod nártem. Chápu.:)
Ohledně nastavení, myslím, že mám DIN 7 tam ze servisu. Vyplo mi to jenom jednou, při pádu, a…
Ohledně náklonu, já měl z lyží pocit, že mě to staví to hodně vzpřímené polohy, když jsem šel do kolen, tak byla pořád váha spíš na patách a to se potom dá smýkat, ale oblouku se to nelíbilo. To taky…
Ohledně vázání se musím doma podívat. Oni se mě v servisu většinou zeptají na výšku, váhu, věk a úroveň (180/88/35/pokročilý). Takže předpokládám asi průměr, protože prohlásit se za experta nemám odva…
Je to jak říkáte kluci, ono dokud si si tam tom člověk pár hodin nepojezdí, tak se víc nedozví. Těch možností je hromada, papírové rozdíly minimální a co komu sedne, to sedne. Otázka je, zda člověk ne…
>> #66, Myval, 22. 03. 2023 08:57:59
Opět díky za tipy. Hlavně na ty boty, budu to řešit. je mi jasný, že lyže je mezi mnou a svahem až dr…
Je to tak. Jenze ja uz se letos na sjezdovku do dalsi sezony nedostanu. Navic vyprodeje jsou ted celkem cool no. Zkousel jsem zavodni slalomky. Zabava ale v rychlostech trochu neklidne. Mekky allmount…
Kdyz jsem to zacinal resit, mel sem v podstate vybrany lyze a bity doma. Ted vim ze mam boty napul k nicemu, vybrany lyze taky (to je asi silny slovo), a nevim vubec nic :)) ja zil v tom ze lyze kolem…
To se dozvidam veci:) a ovladatelnost ok? Jaky vykrijeni/polomer u takove delky?
185? Neni to nejak moc? To je tak na obracku nebo sjezd ne? Me teda vsichni vcetne shopu cpou do 164–166, kdyz sem chtel Lustku 171 tak uz kroutili hlavama:)
Abych to shrnul, tak u bot jasný poselství, tam budu muset věc zvážit a něco s tím udělat, ale ten článek je opravdu výstižnej. U lyží – jakmile to je vyšší řada s dřevem, dvěma titanaly, radiusem 14-…
Jinak opět všem děkuju za krásně rozjetou diskuzi. Omlouvám se že reaguju nárazově, manželka je doma nemocná, tak obstarávám kromě práce ještě rozvoz dětí a je to trošku celý tak na koleni. Ale všechn…
>> #39, PetrAT, 20. 03. 2023 19:38:06
;) jo no. Ja sem bohuzel ten typ co to neumi pustit. Sakra:) a doladit vetsi bota upravou boty vevni…
Vyzkouseno. Mam tam tak 2,5 cm urcite. Mizna tri. Jsou to 29. To znamena ze jsem v haji a mam se na to vy… a vytahnout z garaze stary Volkli ac 30 xtd 156 cm?:)
Tak to jsem měl na web zavítat před pár měsíci. kouknu po práci na boty doma, vyndám stélku, poměřím a uvidím na co přijdu. Je to teda kluci celý fakt věda. Když vybírám lyže, kolo, tenisky, chtělo by…
To zni skvele. Fakt skvele. Tvl jenze je to mesic co mam novy lyzaky za bura:( ale jak rikam, v mensich mi byla zima, tak nevim. Myslis ze ty Lusti PC jsou zbytečne tvrde ve vzrahu k nedokonale padnou…
>> #30, valerius, 20. 03. 2023 06:51:13
Chapu. Podle popisu je vetsi. Jezdil jsem v o cislo mensich a byla mi zima na spicce kde to tlacilo…
>> #28, PetrAT, 19. 03. 2023 21:18:59
Noo 90 tvrdost, nove (Tecnica tusim) ty jsou ok:) ja se zatim klonim k tem Lustum popravde. A souhlas…
>> #26, PetrAT, 19. 03. 2023 13:18:16
To netvrdim, ale bez toho mereni je to subjektivni s kdyz sem psal rychlejsi styl jizdy bez udaju, tak…
At se taky zapojim, tak rychlost mi hlasi appka. Pohybuje se mezi 30 a 90, pricemz tam kde je 60 se citim nejlip, bavi me to s mam to pod kontrolou. Oblouky jezdim napul carv a napul smykam, pac na je…
Moc dekuji zatim za reakce. Ja verim, ze oproti Sportenum glider, ktery se mi fakt behem tydne v podstate rozpadly, budou vsechny uvedeny velky posun. Zeptam se, ty GS 180 cm, nebude to uz na me dlouh…
Ja lidi jako ty nechapu. To je fakt. Clovek poprosi o radu a na kazdym foru se najde nekdo, kdo misto rady zacne skolit. Takze jezdim celkem rychle (prumer kolem 65 kmh na sjezdovce, minula mekka lyze…
Ahoj. Jednou dvakrat za rok vyjedu na tyden do Alp. Lyzuju od detstvi. Je mi 35, 180cm/87kg, sportuju celkem dost. Znicil sem si lyze pri padu a koukam po novych. Mam tyto tri kandidaty:
Atomic Red…