Lyže pro dívku - příspěvky uživatele bont
Zakazovat úplně ne, ovšem potěr si musí sám pro to něco udělat. On už jen výběr 3–4 lyží vyžaduje od nás, aby se tomu člověk věnoval a nastudoval co je vlastně na trhu (co to umí) a co po tom materiá…
>> #42, jana3, 03. 01. 2025 12:03:38
Nebojte se a vemte jej k PC ať si vybere. Předložte mu třeba 4 typy lyží (co předem vyberete), proberte to s ní…
Skepce není k umění lyžovat – to úplně neposuzuji. Pozastavuji se nad jasně daným poloměrem. 21 m se prostě u lyží pro komerční provoz nedělá — tj. na sjezdovku s provozem. Ta lyže bude asi supr .....
Zažil jsem při výcviku ZŠ, že tam kluk měl závodní lyže – jezdil za oddíl, ovšem nic moc. Dal jsem řeč na téma materiál s jeho trenérem a ten jen rozhodil rukama, řka … "A co chceš slyšet.? Jsou na …
Možná by bylo dobré si ujasnit, zda princezna umí oblouk po hraně. Zda je schopna na lyži pracovat tak, aby zmenšila poloměr oblouku pod poloměr lyže. Taky by jsem se zamyslel nad tím, že ta zmiňovaná…
>> #8, jana3, 03. 12. 2024 11:52:20 Jestli vyhovovala ta juniorská obřačka, tak můžete opět juniorku a 165 – 170 (jedno asi jakou) no nechodil bych v po…
Oboje budou dobré – jsou vpředu bílé, asi nejhlavnější kritérium
… No ty s dřevěným
jádrem jsou vždy lepší. Ideální, když bude spokojená a poleze na ně.
Princezna bude samá ruka noha a nemusí m…