Alpine Ski World Cup 11/12 - příspěvky uživatele ivan-ski
Hirscher je masina. Vsetko ma odmakane a teraz sa mu to zasluzene vracia spat. Beat si asi zapamata ze na makkom sa na vnutornej nejazdi. Urcite ale chape ze ani za pripadne 2 miesto vo WC sa z mosta …
Harry, ze neberie celkovy WC vazne neznamena ze ho nechce vyhrat, alebo nechce vyhrat kazdy jeden pretek. Vravim len ze nema kvoli tomu stres a nocne mory ako mala napr. Maria minuly rok. Osobne si my…
Ivan: Feuz je mlady sympaticky borec. Vie obcas vyhrat ale chyba mu stabilita. SG ma zatial na top zjazdara mizerne. V Kvitfieli kde minuly rok prvy krat zaziaril, by mu to mohlo znova sadnut, ale vi…
Ano ide po hlave, pracuje aktivne vonkajsim bokom, rotuje panvou. Je to prototyp lyziarskej moderny. Kratky dynamicky obluk roznozmy na prehnutych lyziach s reboundom, smykany, utahovany :)
Vo WC nic nove, skoro nuda by som povedal. Zaujimavy bol akurat Pinturault ktory v 1. kole stratil na starte palicu s rukavicou a skoncil na 9. mieste. Po 2. kole kde sa mu nestalo nic (okrem smyknuti…
No jo hosi. Ked sa ma diskutovat odborne a vecne zrazu je problem. Ivan ja zas poradim nieco tebe. Menej arogancie a menej OMFG hlavne ak nevies potom rozumne argumentovat.
1. Ked uz si si vybral t…
Ivan, skus menej OMFG a viac k veci.
Ktore pohyby prestala robit a ktore podla teba zacala? V com Sarka zmenila techniku?
Okrem toho ze „Sarka si vybrala blby team“ neviem vlastne co chces pove…
>> Ty máš ověřené informace, že trénuje „polovičně“?
Z interview a clankov Zahrobskych som pochopil ze otec ju „derie“ a preto s nim skoncila. To ze teraz trenuje viac a tvrdsie ako za otca sa mi z…
Sarka trocha podcenila konkurenciu, zabudla co je v hre. Akoby si myslela ze ked bude trenovat polovicne namiesto top5 bude top10 a potom zase ked sa jej zachce potit krv moze byt top5. To ze pred 5 r…