Sparring? - příspěvky uživatele giovinezza
Snad se nebudete zlobit, když sem dám podobnej dotaz jako v úvodním příspěvku: Nevíte o někom, kdo by mohl a chtěl dělat „něco-jako-trenéra“?
Nejde mi teď o trénink ve skupině, ten si můžu zajist…
>> #36, Meatfly, 15. 03. 2012 21:24:41
Nee, já si je pochvaluju, ale mám dvoje a letos rozhodně závodit nebudu a co pak s dvojema stejnejma lyžema? :)
Tak Váš tady po odmlce zdravím, vlci :) Obřačky budou snad dobrý, ale chce to samozřejmě makat. Dýlka byla v pohodě, ale tak to sem čekala, jen s R sem trochu bojovala, což sem taky čekala :) Ve dnech…
Ďakujem.
Upřesním – klamu číslem, nikdo by mně netipoval víc než 18 =) A hlava ze mě prej taky někdy bolí, ale jinak jsem hodná :D
Míry na rakev jo? To se měří jak? :D
Před Dianou klobouk dolů, koukám, že tam nemá ani moc DNF.
Myslím, žezarputilost ani motivace mně nechybí, ale tak mám zas jiný mouchy, jako každej.
Dík, borci. Jo, jsem bývalá sprinterka. Dost silovej a rychlostní typ, žádnej moc vytrvalec, přestože jsem štíhlejší. Pohybovej rozsah mně ale nechybí, gymnastika je můj kamarád :) Sama ale cítím, že…
valerius: Co se týče ‚hrocení‘, tak tomu nechávám volný průběh. Hrotila jsem výkony hodně dřív, teď už bych to nechala trochu volnější, ale zase ne nějaký lážo plážo :) Prostě dle chuti a co zdraví do…
Ještě jednou thanks ;) Jo, do práce..
Jo, poslala jsem ti SZ, ale nejsem si jistá, jestli dobře, tak dej vědět.
:D Děkuji :D Delším věřím, nicméně já budu asi na svým maximu, jsou to 181, už teď sem nervózní =)
Wartus: Máš SZ, teda snad došla ![]()
Ivan: Myslím, že skutečná jsem
Dík za info, zkouknu to, na
VL jsem koukala už včera a zaujalo mě to. A díky i za povzbuzení.
Oddíl napíšu do SZ, na ledovc…
Ahoj,
snad nevadí, že zakládám nové téma, jsem tady nová, ještě se tolik neorientuju a z toho, co jsem prošla, se mně ‚moje‘ téma nikam nehodí :) Jsem odmala sportovec tělem i duší, jako dítě jse…