[Diskuze k článku]: SNOW 37 + 4X SKIPAS ZDARMA + DIÁŘ 2008 (+VERZE S DVD WAR) - příspěvky uživatele administrator
(snowb, ivca.aerobic@atlas.cz) Dobrý den, Včera jsem si zakoupila v pns v Praze SNOW č. 37 s DVD a po rozbalení z neporušené fólie jsem zjistila, že skipasy uvnitř jsou vytržené. Jak je toto možné?
(snowboardistka, ivca.aerobic@atlas.cz) Dobrý den, Včera jsem si zakoupila v pns v Praze SNOW č. 37 s DVD a po rozbalení z neporušené fólie jsem zjistila, že skipasy uvnitř jsou vytržené. Jak je tot…
(Petr H./SNOW, ) Dobrý den, Magdo, pokud Vám neustále nedorazil balíček (zasíláme doporučeně), zavolejte na 775 My SNOW nebo napište na predplatne@snow.cz. Mějte se fajn, ze SNOW zdraví Petr H.
(Magda Mourová, MagdalenkaM@seznam.cz) Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy dostanu dárek za své předplatné ( konkétně čepisi Sensor ). Děkuji
(Radek Holub – SNOW, radek.holub@snow.cz) Pokud máte DVD objednané v rámci předplatného, dostanete jej s vybraným balíčkem (čepicí, taškou ap.) v první polovině prosince – tj. nejpravděpodobněji tento…
(Jiří Šeda, djsedys@seznam.cz) Úterý a
DVD nikde… doufám že dorazí, páč jsem se na něj fakt těšil
(Jiří Krejčík, jiri.krejcik@klikni.cz) Bohužel ještě nedorazilo, uvidíme v pondělí. Zatím mimo jednoho loňského problému dorazilo vždy.
(Radek Holub – SNOW, radek.holub@snow.cz) Mily Jindro, ve sportovnich prodejnach bohuzel verze s DVD nebude – na obalu DVD je totiz samolepka (logo) jednoho konkretniho vyznamneho prodejce, coz by moh…
(Jindrich Fanfrlik, fanfrlik@seznam.cz) Mila redakce, diky za skvely casopis. Rad by jsem se zeptal, zda-li bude SNOW 37 ve variante s DVD WAR k dostani i v prodejnach? Ptal jsem se na nekolika prode…
(lyžařka, ) Milá redakce Snow, chci poděkavat za diář který jakždý rok vychází s prosincovím číslem. Mám ho ráda stejně jako váš skvělí časopis.
(Petr H./SNOW.CZ, petr.havelka@snow.cz) Dobrý den, pane Krejčíku, SNOW 37 vychází 6.12.2007, takže i předplatitelům by mělo přijít v tento den. U časopisu je jako v minulých letech přibalen diář na ro…
(Jiří Krejčík, jiri.krejcik@klikni.cz) Kdy se Snow č.37 dostane k předplatitelům ?
Vrcholné číslo ročníku 07, nejen co se počtu stran týká… Na 172 stranách naleznete mimo jiné výsledky světového testu lyží World Ski Test 07/08, luxusní fotogalerii, obrazové reportáže z exotických…