lyže 151cm / 158cm ? - příspěvky uživatele Jana2
Adam, doteraz som jazdila len šmykom, ale chcela by som napredovať a skúsiť carving
Ďakujem pekne za všetky vaše rady. Ešte Vas chcem poprosiť o jeden názor – našla som vo velkej zlave minulorocny model Salomon Origins Opal, ktore su k dispozicii aj v dlzke 160cm, maju drevene jadro…
˘Ö˘Krab – prosím ťa ešte o jeden tvoj názor , ak si kúpim tie Rossignol Attraxion 3S – pevnejšie s dreveným jadrom, mohla by som mať aj túto kratšiu dĺžku 154cm?
˘Ö˘Krab – najradšej by som si vybrala zo ženských modelov
Našla som tie Rossignol
Attraxion model 3S (ktoré spomínaš PetrAT) v dobrej zlave za 8850Kč, majú
ale max. 154cm dĺžku. Keďže sú tieto lyž…
Vďaka za radu, určite nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze. Veľmi ma ešte zaujali Rossignol Attraxion 1S, ktoré majú drevené jadro. ˘Ö˘Krab a ostatní, čo si myslíte o týchto ? Bola by to lepšia, resp. …
ďakujem pekne za Vaše odpovede. ˘Ö˘Krab – myslíš, že to nie sú dobré lyže ? Ja som si ich vybrala práve na základe výsledku WORLDSKITESTu ktory bol teraz v časopise SNOW, kde táto lyža získala medzi …
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Idem si kúpiť lyže Atomic Cloud 9, mám výšku 172cm, váhu 74kg, ale neviem či je pre mňa vhodnejšie vybrať dĺžku lyží 151cm alebo 158cm ? Rozdiel v rádiuse ni…