Jaké lyžáky? - příspěvky uživatele Rostiro
Ahoj, omlouvám se za znovuoživení vlákna, ale cítím jako povinnost vám tady poděkovat za rady a za pomoc při výběru.
Byl jsem týden na horách a poslední dva dny co jsem lyžoval byly perfektní. Boh…
>> #225, TNS, 12. 01. 2013 21:28:42 aha díky za uklidnění i rady. Ty stélky asi fakt nahradím, nějakýma lepšíma pokud možno určené přímo na mou nohu.
Ahoj díky za vysvětlení, takže spoiler klidně můžu nechat, tak jak ho tam výrobce dal, ale kdyby byl nějaký problém tak ho klidně můžu vyhodit a nic se nestane. Kurňa já se bojím jak budou botičky t…
Super, Já myslím že to bude dobré, ještě jsem v nich 40 min seděl a levá noha už v podstatě dobrá pravá na konci trochu zlobila začalo pálit a brnět okolí malíčku, ale když jsem se zvedl a začal jsem …
Jo teď jsem četl, že jsi vzal taky Diabla jen 265. Tak gratuluji snad
budou sloužit. Ale ta oranžová je šílenost (Zvlášť pokud má člověk
vše černé a bundu černo-zelenou )
Ahoj, tak bych Vám všem chtěl poděkovat za rady a ˘Ö˘Krabovi za výběr bot. Dnes jsem byl v Kunovicích na nákupech a nakonec si odvezl jedny oranžové Diabla velikost 255 :D (zrovna ty které se mně vzhl…
Super díky, za rady no ty Technicy asi zkusím, ta cena je super, ale uvidím co padne, jen teď naplánovat cestu, a vybrat modely počítám, že stejně zkoušet najednou více jak 3–4 modely nemá cenu. Díky …
Ok díky, no nastudoval, ale popravdě budu boty kupovat poprvé, tak se trochu se bojím abych se pak na ně jen smutně nedíval :D a aby mě někde nevyhodili když jim řeknu, že chci vyndat botičku, ale ra…
Ahoj tak výměnu lyží odkládám. Díky za postřehy a chystám se koupit boty, do teď jsem jezdil na dámských Lange Max 6. Nohu mám 42, což by měl být ekvivalent 270 (snad jsem to pročetl dobře). Co jsem …
>> #143, Navvy, 29. 12. 2012 10:25:46 Ahoj chci se zeptat jen na to Brno, plánuji koupit lyžáky, a rád bych poběhal něco po Brně, tak se chci zeptat proč j…