Lyže pro bolavá kolena - příspěvky uživatele matysek
No ten první údaj určitě ne, možná ten druhý se blíží realitě.
Víš jak to je, měřit to po nich nikdo nebude a ten první údaj vypadá na
webu určitě zajímavěji
Ta louka je Fajtův kopec ve Velkém Meziříčí. Na povožení po práci jsme tady za ni rádi…
Díky za vyčerpávající odpověď. Je mi 28, a ikdyž jsem od 10 do řekněme 20 sportoval celkem hodně (závodně fotbal a hokej, rekreačně lyže a dalších x sportů), nikdy jsem neměl úraz nebo sebemenší boles…
Jinak si lyže nechávám úhlovat na 87°, myslíš zkusit 88°? Trochu si to sice z tou slalomkou odporuje, ale pro moje použití je to v podstatě jedno a pokud to tu lyží trochu „zmírní“, tak to určitě zku…
Boty mám od Fischeru RC4 competition, jejich uváděný flex je 110, ale ta bota je spíš ještě trochu tvrdší a poměrně úzká. Je mi jasný, že ani tyhle boty mi moc nepřidají, ale jsem s nima už poměrně do…
No abych pravdu rekl, tak nez mi prisel letosni prvni Snow, byl jsem rozhodnutej letosni sezonu uplne vypustit, a pokud bude stav beze zmeny i bez lyzi, tak me asi stejne ceka artroskopie toho kolene,…
Jo tak samozrejme na hory se dvakrat trikrat za sezonu vyrazi, ale jak jsem psal, cca. 4× tydne na malym kopci nahoru a dolu a to si na obracce moc zabavy neuzijes. Jinak je to presne jak pises, troch…
No ono s tema lyzema je to tak, ze jsem si je puvodne koupil na takove 13-brankove obraky, co se tady u nas na Vysocine jezdi na tech malych kopcich a od te doby me to lyzovani na mene agresivnich lyz…
Zdravím, chtěl bych vás poprosit o názory na téma lyže a bolavá kolena. Postupem času a vlivem drobných opotřebení ze sportu apod. začínám občas cítit kolena. Co ale chci tady řešit je otázka "vhodnýc…