Tauplitz: [Středisko] - příspěvky uživatele radek.lu
No trochu se to tady zvrhlo.Prispevek od adcentrum 1 mě potěšil,jiné zase moc ne,každopádně díky za prispevky.Proste tam pojedeme a mame možnost projet i hromady okolních arealu tak snad to nebude tak…
Ještě k lyžování na tauplitz.pokud sjedu po modré až do Mitterndorfu,tak mě asi odveze skibus že???A kam skibus jede?Buď na spodní lanovku na tauplitz nebo nahoru,ke spodní stanici kabinky?díky za odp…
>> #25, llug, 09. 01. 2020 17:48:05
Na prabichlu i na hochkaru sme byli hned den po sobě v únoru 2019.Na lanovky žádné dlouhé cekacky,ale Hochkar měl…
Tak teď už budu jenom doufat že mě tam něco mile překvapí.Nemam moc s čím srovnávat.znam akorát Hochkar,otscher gemeindealpe a prabichl a docela se mě tam libilo.Nejsme nějak nároční lyžaři.Snad to ne…
A co wurzeralm a vzdálenější Hinterstoder a Dachstein West?samozřejmě chceme navštívit schladming
Tak teď su trochu zklamaný z těch komentářů.mame tam namířeno z dětma na týden v půli unora .chceme ale objet i okolní střediska tak snad to nebude taková hrůza.ale na střídačku tak asi 3 dny na taupl…